RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Pink Stick 10e

<< < (8/20) > >>

Gabor:
Paaaaa, od četri combat modela nađe se i po koji višak, pa jedan lako može da završi u tvojoj floti...  (fiu)

baboher:
Dobro, dobro. Dogovoreno a u svemu i ja sam planirao da jedan od mnogih kitova uskoro preleti kod mene.  :)aplauz
 (<--)

tibeteagle:

--- Quote ---Model je 95% završen, još treba da se ugradi elektronika i da se nalepe nalepnice, ali to tek posle nove godine sad već...
--- End quote ---
Odlično izgleda !  :)aplauz

--- Quote ---Gabore, kod tebe pola radionica ce biti popunjeno sa ovim Stickovima...
--- End quote ---
Ima u drugoj polovini još mesta za Stikove, Pinkove...   mmmm

@baboher drago mi je da ćeš i ti da se uključiš u RC kombat.  (thumb) Bi ćeš u vazdušnoj borbi pre svih tvojih školskih kolega. Ako budeš tako "papren" i u letu kao tvoj avatar logo, onda će biti OK   :jaki:

Gabor:
Posle duže pauze, Stick sam opet stavio na radni sto, tačnije na stalak da bih proverio CG

Juče sam ga izneo na Zalivno, da se malo oduva prašina sa njega, i možda što je važnije, da ga isprobam

Iako sam već leteo T.E.-ov Stick, opet sam se oduševio. Utisci su pozitivni. Iznenadio sam se potrošnji, jer posle 5 min. žestokog letenja, u bateriju 2S 1600mAh sam vratio 842mAh.
Slike i snimak imate ovde: http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,2646.msg61056.html#msg61056

An-2 colt:
Evo malo slicica kako je kod mene teklo sklapanje modela!
25.08.2012. usledio je probni let.Model se vinuo u nebo bez ikakvih problema, cak ni trimovanje nije bilo potrebno!Leti mirno i stalozeno, ma predivno!Ostaje mi da vezbam za dane kada se budem susreo sa ostalim modelarima u kombatu!!!T.E. svaka cast i sve pohvale za model!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version