ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
POMOC!!!!!problem sa servoima?????????
dejanBGD:
slikacu sutra unutrasnjost camca jer danas imam neke obaveze. ja kad iskljucim napajanje motora koji ima svoju bateriju meni servoji miruju i sve radi besprekorno cim se motor starkuje onda servoji pocnu da se sva tri komada mrdaju levo desno. i jos nesto ja sam onu zicu iz prijemnika (antenu) povezao na jednu gumenu antenu od kola.
tibeteagle:
--- Quote ---jos nesto ja sam onu zicu iz prijemnika (antenu) povezao na jednu gumenu antenu od kola.
--- End quote ---
Onda si sa promenom antene verovatno promenio i njegove karakteristike pa ne prima signale kako treba. Antena mora da ostane originalna ili da se menja samo sa odgovarajućim za tu frekvenciju. Koju stanicu koristiš? Šta piše na njoj? Nisi odgovorio na moje pitanje od pre. ...jako kratku 10cm antenu ima ili jako dugačku oko 1m ? mmmm Ako želiš pomoć, moraš dati informacije...
dejanBGD:
stanica je CARSON 4ch. 35 MHz a prijemnik TENSKO i na njemu se nalazi kristal pise 35.200 MHz.
SDmodelar:
Da li imaš zalemljene kondezatore na motoru?
Treba da budu dva jedan sa jednog priključka motora prema kućištu, a drugi sa drugog kraja takođe prema kućištu motora.
Ako ih nema stavi male keramičke od 100nF.
To bi trebalo da reši problem.
Pozdrav
dejanBGD:
postoji kondenzator mali jedan fabricki je bio na motoru plave boje povezuje plus i minus na motoru
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version