Evo sad imam malo vise vremena pa cu biti precizniji i detaljniji.
Aj da pocnem od onoga sto sam propustio da odgovorim u prethodnom postu.
Prenosni odnosi u pricipu mogu da se menjaju ali nije nikako preporucljivo osim za specificnu i JAKO retku namenu. Jedino gde sam se ja sreo je raliciti odnosi za prednje i zadnje tockove kod profesionalnih drift modela da bi voznja izgledala sto blize stvarnoj. Prenos se pravi tako da se zadnji tockovi vrte maaalo brze nego prednji sto u driftu stvara priblizne karakteristike zadnje vuce a na modelima sa pogonom na svim tockovima. Ti prenosi su FIKSNI i opterecuju pogon i mehaniku maksimalno kad tockovi imaju imalo gripa i koriste se ISKLJUCIVO za drift sa tockovima jako malog gripa ! ! !
U modelima koje koriste svi ostali NE MENJA se prenos izmedju prednje i zadnje osovine. To sto spominjes sa uljima se koristi za dobijanje efekta blokiranja diferencijala u odredjenom procentu, primera radi kod bmw-a ima modela uglavnom sa otvorenim zadnjim diferencijalom, kod sportskih varijanti isao je sperovan diferencijal sa zatvaranjem od bar 20-25% sto u prevodu znaci da ce na tocak koji ima manje gripa odlaziti bar tih 20-25% obrtnog momenta.
E tako se i gustinom ulja u diferencijalima odredjuje koliko momenta ce se deliti po tockovima na istoj osovini i na centralnom po prednjem i zadnjem... (al ga zamulja
Ima i diferencijala koji sami zakljucavaju TCD, LSD ili onih koji rade kontinualnu raspodelu momenta kao torsen, JAKO su skupi i imaju tesko i skupo odrzavanje (pogotovo torseni)
Sto se odrzavanja tice buggy-truggy svakako je buggy jeftiniji i laksi, jeftiniji u startu, jeftiniji tockovi, jeftiniji delovi obicni+specificni, gorivo, servoi... Nije to nista drasticno da se razumemo ali nekih 30-50% mislim da je u igri. Kod truggy-a je problem sto zbog velike trakcije diferencijali i ostatak prenosa trpi mnogo veca opterecenja POGOTOVO kod brushles pogona ! ! !
Direktan prenos i prenos sa kvacilom !? nije mi bas najasnije sta tu nije jasno
direktan kod elektro varijanti kvacilo kod nitro modela. Cast izuzecima i nekim oblicima proklizavajuceg kvacila koje se koristi da bi oblazilo opterecenja na prenosu kod manjih modela sa slabim plasticnim zubima i velikim monsterima za prejakim motorima.
Sto se tice kupovine bilo kog Ansmann-ovog modela vecini je poznat moj stav
NIKAKO ! ! ! Pogotovo gorepomenuti Truggy ciji je prenos i diferencijali kao od kackavalja pravljen pa ne moze da izdrzi ni ceo rezervoar u nitro varijanti a za brushless necu ni da posmisljam !
i za kraj bi trebalo da iskopiram i podebljam Magic-ov post ali necemo da spamujemo
Uvek bilo i bice, KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE !