Nemam nista protiv Kyosho modela ali ocrnili ste sve ostale kao da samo kyosho moze da se vozi, moje misljenje je da u varijanti truggy i monster ima mnogo mnogo kvalitetnijih modela od gore pomenutog.
A sto se tice ostalih "jeftinih kineza" spreman sam da zrtvujem svog 1/10 truggyja/kineza ( imam ga vec 1god ) kupljenog u madjarskoj za 160 eurona .. znaci ko uspe da ga polomi na stazi, a da se pritom ne zakuza direkt u zid pri punoj brzini, ostavljam mu model ( taj skrsen ) sa sve stanicom
Moram i ovo da ispravim posto je netacno !
U varijanti Truggy i Monster NEMA mnogo mnogo kvalitetnijih modela od Kyoshoa ! ! ! ...moze u najgorem slucaju biti samo slicnih po kvalitetu, vec sam negde pisao da nema APSOLUTNO najboljeg po svemu vec samo po pojedinim delovima ali sve u globalu su svi brendirani jako slicni.
Kyosho Inferno ST-RR je dokazano medju najboljim i najkvalitetnijim Truggy modelima IKADA napravljenim konkurenciju ima samo u jos par vrhunskim marki ! ! !
Takodje za neupucene Kyosho je pravio NJAVECI I NAJKVALITETNIJI monster ikada koji je izasao iz jedne fabrike, napravljen je bas iz razloga sto im se MOZE i da bude na vrhu kao sto su na vrhu po gomili modela vec decenijama u svim kategorijama, nebrojeno puta sampioni u svim obalstima trkanja: buggy, truggy, 1/10 onroad, 1/8 onroad, nitro, elektro...
I aj jos jednom da ponovim jer ce uvek biti KOTRASA, ne mora to biti kyosho ima jos dosta marki u tom kvalitetu ali je vecini nas presudilo ono sto je najbitnije ! a to je dostupnost delova U SRBIJI ! ! ! ...pitate se kako, pa lepo
vecina nas koji vozimo Kyosho ima poveci lager delova i uvek ce vam neko rado isti ustupiti i na stazi i van nje. Tako da ma sta da se desi model ce biti ponovo operativan za 15-tak minuta (mislim i na teske havarije motora koje zahtevaju generalnu)
DELOVI su najvazniji, za Kyosho (kao i ostale poznate marke) ih ima svugde i mogu se lako poruciti preko neta ili doneti iz inostranstva, najbitnije je kvar srediti sto pre a delovi se poruce pa kad stignu vrate se 'sponzoru'
Ovo nije individualni hobi ovo je samo jedan od razloga za dobro druzenje na stazi i van nje !