RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Oxalys F3A by Kyosho
magic:
--- Quote from: GILE on October 02, 2008, 10:59:16 PM ---Magic da li mi se ucinilo da ste se ti i Lazo menjali sa kolima nemogu da bilivim da se lazo odrekao lade :sljus
(<--) da dugo letis svoju novu pticu ()-()
--- End quote ---
Ma zamalo da mi otme Lazo kola danas, taman sam sve spakovao unutra i ... mmmm mada mislim da je to ipak bilo vise zbog moja nove stanice koja je bila u kolima, Lada je Lada ;;).
Pozdrav
Lazo:
Postace jaaaako tesno na ovom forumu, ako se moja Lad(j)a pocne pominjati u negativnom kontekstu...
Oxalis je stvarno jedan predivan avion. Sjajno dizajniran, kako aerodinamicki, tako i konstruktivno. U vazduhu je precizan i ide kao po sinama, a elektro pogon mu dodaje i ponesto prefinjenosti (mada, uopste ne sumnjam da je i u glow verziji izvanredan).
Pozdrav
SABURO:
Odličan avion + na celu priču kad se doda magic-ovo znanje o elektro pogonu, dobije se gotovo genijalan model (yay) koji pruža mnogo toga. Veljko želim ti da još dugo dugo ostane deo tvoje flote i da uživaš u F3A letenju.
;namig
davorama:
jako lep modej, jedan od meni naj drazih...
magic:
Kako me je model totalno odusevio svojim ultra stabilnim ponasanjem u vazduhu resio sam da ga castim ()-() sa Hacker motorom koji imam, A50-12S.
Shvatih pre neki dan da kad vec kupujem 3S baterije za Acromastera, mogu te iste da koritim i na Su29, sto znaci da imam "viska" 4S 3200, pa ispade da u stvari sa baterijama koje vec imam mogu da sklopim 6 x 5S 3200. A onda (:sok:) shvatih jos jednu stvar, pa to moze da bude i 3 x 10S ...
Naravoucenije, apetiti rastu, zelja za vecim modelima takodje, cuvajte se ovog hobija, jako, jako zarazno oo)), jako, jako opasno :radioaktivno...
:mhm
Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version