Posle "omladinskih radnih akcija" i recitacija, ajde da se malo vratimo modelima...
Da se modeli moraju proveravati, pogotovo posle dužeg stajanja, to je već opšte poznata stvar.
Evo šta mi se dešavalo u zadnjih par dana...
Pre nekog vremena izvatio ja Panthera da malo proverim baterije, pneumatiku, možda i da ga malo "kresnem" u dvorištu.
Model je posle zadnjeg leta, tamo negde u oktobru, ostavljen da stoji na svom mestu i sem što sam mu jednom tokom zime punio baterije, mislim da nije uopšte pomeran.
Odnesoh Panthera u dvorište, i ko velim, ajde da prvo napunim vazduhom pneumatski sistem, da se još, ne daj Bože, ne zatvore trapovi tokom proba.
Kompresorom "naduvao" 7 atmosfera, skidoh crevo, kad imam šta da čujem, na jednom cilindru od trapa, na spoju gde dodje crevo, izlazi vazduh!!!
Ne da izlazi, nego baš se čuje...
Da skratim priču, morao sam da izvadim i rastavim trap i pre nego što sam poručio nov cilindar, odneo sam ovaj kod mog strugara, majstor Gojka...
Majstor Gojko, ne bi bio majstor da u roku od dva dana cilindar nije namestio.
Pošto je telo pneumatskog ventila od aluminijuma, u otvor je urezao navoj od 2,6 mm i napravio je novu "sisicu" takodje sa navojem. Malo neke hemije za dihtovanje i eno cilindar radi k'o nov...
Šta je dovelo do toga da je spoj popustio, nemam pojma, ali eto desilo se...
Danas sam palio turbinu...
...radi savršeno.
Od zadnjeg sipanja gasa, pre jedno par meseci, nisam morao ništa gasa da dodam u mali tank u modelu. Doduše, hteo sam da ga dospem, ali ništa nije stalo jer je mali rezervoar bio pun.
U Panthera sam sipao kerozina, LiPo bateriju nisam ni dopunjavao, i posle procedure na predajniku, Jet Cat je kresnuo iz prve, radeći savršeno...
Ler...
...pun gas...
Pre neki dan Golub donese svog (mog bivšeg) Zeroa na malu proveru i servis pre nove sezone.
Da se ne bi slučajno nešto desilo na prvim letovima, prvo sam ispraznio i napunio bateriju prijemnika. Posle prvog ciklusa, od 2450 mAh, stalo 650 mAh...
Ajd još dva puta dischare i punjenje i svaki put je stalo struje baš koliko treba... Dobro to smo rešili...
Sledeće na redu je bila provera tigonskog creva u rezervoaru. Teg koji "kupi" gorivo u rezervoaru za smoke sistem skače na sve strane, ali u tanku za benzin se baš nešto ne mrda...
Model "na ledja", skidoh kapotaž...
...izvadih tankove i imam šta da vidim, crevo stoji kao kod nekog omladinca...
Ajd novo parče tigona i evo ga...
Pošto je model bio "raskupusan" iskoristio sam priliku da ga detaljno prekontrolišem, no sve je bilo u redu...
Ubacih rezervoare, namestih krila i ajde da upalim motor.
Sve namestih, stanica uključena, prijemnok takodje, saugh dat, mali gas...
Ja na starter TRRRRRRR... ništa, motor ni da bekne....
Ponovo TRRRRRRRRR....... ništa...
Mislim se, Bog te, pa šta je sad i onda se stih da nisam sipao gorivo....
Kakvi su to motori kad neće bez čorbe da rade...
Pošto sam ga natankovao, kako sam prineo starter tako se pod saughom motor "oglasio", zatvorih saugh i Zenoah je odmah upalio...
Ne moram reći da je G 45 radio savršeno...
Hellcat-a sam palio pre neki dan, tako da su sve "mašine" spremne...
Pozdrav
Mirče