Moguce je kolima prici skoro skroz do ovog drveta a onda punjac na akumulator i resena stvar.Ja kad idem uvek prvo napunim baterije kuci pa tamo cim izpraznim jednu odmah je stavim na punjac dok ostale vozikam.Znam da to nije neko resenje ali ponesem 4 bat i to mi je dosta.
E sad sto se tice secenja tu nisam sasvim siguran da li je drvo u okviru Joletovog placa pa da njega zamolimo da ga kresne ili pripada spomen parku (pa opet da ga na kvarno omlatimo
)
Inace nije drvo krivo za moju nesrecu vec ja koji sam se zablenuo u avion i u zaru voznje jednostavno nisam ni primetio da idem prema njemu,kad sam ga registrovao vec je bilo kasno za bilo sta preduzeti osim da refleksno oduzmem gas. Zanimljiva stvar da ga nije registrovao ni moj drugar koji je tog dana bio na livadi sa mnom, tj obojica smo gledali u model i pogledom iznenadjenja i neverice ispratili prosejavanje stiropora kroz grane...
Ovo mi je nauk za sledeci put da se drzim sredine livade dok letim, al sta cu, ponese me brzina...
Nadam se Grk da ce ti se svideti mesto, sad za vikend je bas bilo bezveze vreme al se nadam skorom poboljsanju...