Zdravo svima! Vec ste primetili da sam Grk, znaci izvini za moj srpski ljudi. Malo o meni da vas pricam prvo. Moja zena je srpkinja(iz Kragujevca), i ziveli smo u Atini.Pre nekoliko meseci smo odlucili da se vratimo u Srbiji(ja sam studirao u Beogradu), da zivimo u Kragujevac.Trenutno sam u Grckoj sa sinom(ima 2 godine),a dolazimo u Subotu. Ja sam pocetnik u rc avione, imam e-flite apprentice 15e, i do sad sam leteo samo 3 puta uz pomoc iskusnijeg coveka,nisam do sad sleteo,covek koje me pomagao je sleteo za mene, a nemam sad vremena da zavrsim "obuku" zato sto dolazim u Srbiju. Naravno da prvi stvar koj trazim sad u Kragujevcu su ljudi iskusniji koj bi mogli da me pomognu da letim dok ne naucim malo tako bi mogo i sam. Ovde u Grckoj znam puno ljudi ali tamo ni jedan... Drugo sam hteo da pitam gde ima dobra mesta za letenje u Kragujevac. A,za malo da zaboravim, jel ima prodavnica u Srbiju koja donese delove za e-flite(za apprentice 15e najvise)?Ili moram obavezno da narucim od inostranstvo? Hvala vam unapred i drago mi je sto sam vas nasao!