Svakako, daleko je jos od zavrsetka ali se nadam da bih tokom iduce nedelje mozda mogao i da ga prvi put potopim sa ofarbanim koritom da bih tacno odredio polozaj SLA baterija. Ima jos dosta rada na "palubi", busenja jos otvora, dihtovanje otvora oko cevi propelera, izrada neke vrste kabine ispred kipera koja ce pokrivati sve otvore zajedno sa motorom i prenosom kipera.
Mehanizam izbacivanja hrane je moja zamisao i to mi radi vrlo lepo i pouzdano. Imao sam strasne probleme da pricvrstim "rampu" tj. kosinu ispod kipera. Ona je neophodna da bi se kiper postavio u takav ugao da se sva hrana pouzdano izbaci. Taj zeleni kiper i plava rampa na njegovom dnu su od neke kineske igracke-kamioncica i to je neka nedojeb#@va plastika koju brate nista zivo ne moze da zalepi. Sta sve nisam probao... skoro pa sve osim dvokomponentnog "5 minuta epoxy" koji nisam imao. Imam cak i specijalizovane lepkove za plastiku UHU Allplast, BISON Plastic i REVELL-ov modelarski lepak za plastiku... nista ne radi! To je izgleda ili polipropilen ili polietilen i jedini nacin da ta dva komada spojim je na kraju bio sa Hot Glue Gun-om! I to drzi kao za oci!!! Nema sanse da se to razdvoji. Mozda sam mogao i varenjem lemilicom ali sam se plasio da ne progorim dno kipera jer nemam posebnu lemilicu sa regulacijom temperature. Bilo kako bilo, to je sada super jako spojeno i mozda bude od pomoci nekome ako naleti na plastiku koju nista ne lepi!