chek chek, neljutim se ja sto nisam pozvan ili sam pozvan pa netju da dodjem.. promasili ste temu..
poenta je, da je bio vojni aeromiting povodom 100 godina nasheg vojnog vazduhoplovsta
ako je neki model trebao da bude to je scale nekog nasheg aviona, galeb orao itd...
nije bio fun fly, i pokazivanje ko bolje leti 3D i F3A i ko ima vishe helikoptera.. to mi vec svi znamo, ko je
najbolji u chemu i ko shta zna i ima..
sushtina je da se i mi pojavimo, al prvenstvo u tome su modeli nashih scale aviona, pa onda tek sve drugo,
ispalo je obrnuto da nash scale model i to lep i atraktivan, veliki galeb, koga josh ni vi niste videli uzhivo
dzudzi u garazhi, jer je slucajno zaboravljen, a ima o njemu na ovom forumu toliko toga napisanog, al forum ima 1400 chlanova, bla bla...
Ja lichno nisam ni hteo da dodjem na miting, niti sam bio, prashina, i sve ostalo vezano za nas, al da je trazeno od mene
da donesem galeba, ja bi ga doneo, i to ne zbog sebe, i da se ja vidim...
nama je ulaznica za ovakve manifestacije ovo shto vam pricham, stavite se u kozhu nekog pukovnika koji tu
vedri i oblachi, svakako bi se vishe odushevio nekom nashem scale modelu nego sve ovo ostalo shto ste doneli..
i trenutno jedini scale model nasheg aviona je ostao u grupi od 1400 chlanova nekog foruma...
Ja lichno se ne'ljutim na nikoga, i sve vas volim i poshtujem na svoj nachin, malo vishe kroz shalu, tema je o avionu
a ne o meni, taj avion je trebao da bude tamo, poshto nije nema veze, meni lichno nije ni bitno, samo bi se
maltretirao da ga nosim...