Main Menu

Quadro ili Hektocopter za gopro 2

Started by mrburns, December 20, 2012, 03:06:50 PM

Previous topic - Next topic

mrburns

ne treba mi stanica, imam spektruma 6, u sustini to je i mozda bolja varijanta rtf....na koji si konkretno model mislio, na HK nema neki izbor veliki....ali opet, nekako mi je lakse da kupujem delove, malo po malo i sklapam nego da od jednom izrucim 250e, aj sto cu dati toliko npr. za model, nego sto cu na to dodati jos i postarinu i nagore carinu, koja dere... ne znam ovo kako vam se cini?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__22732__Turnigy_H_A_L_Heavy_Aerial_Lift_Quadcopter_Frame_585mm.html

kole_niš

Imam izuetan quad za prodaju, mogu da pustim slike ako nekog interesuje, i više nego dobar je za pocetak, znam da ima deo za oglase, ali eto ako nekog interesuje, može na pm.

milos78

kole pusti mi neke slike da vidim koja je masina u pitanju ,mozda bi ja kupio nesto...

cakra

Mogu ti ja pokloniti jedan ram za pocetak...ionako mi se vuce tu okolo a nije mi potreban...presao na hexu(ali se uskoro vracam quadu- posto jednostavno, ne vidim neku potrebu za ta dva dodatna motora, narocito kada necu leteti kameretine od par kila... (photograf) ), a filozofsko pitanje stabilnosti ova dva sistema ne bi da pokrecem...

Quote from: mrburns on December 22, 2012, 05:09:52 PM
...ali opet, nekako mi je lakse da kupujem delove, malo po malo i sklapam nego da od jednom izrucim 250e, aj sto cu dati toliko npr. za model, nego sto cu na to dodati jos i postarinu i nagore carinu, koja dere... ne znam ovo kako vam se cini?

tako sam i ja krenuo i evo sklapam  ga vec dve godine (___)...para ili imas ili nemas... (res)

Ram je izvozan i napadan  ima tragova ljute borbe sa gravitacijom i majkom zemljom, :hehe ali mislim da je sasvim ok...
platis postexpress i to je to...

kole_niš

Kupio sam bateriju 6000mah 3s, ako neko hoce da je kupi sa popustom  od 11$ nek ide na link ispod, pošto "livada" ne radi ...

http://www.hobbyking.com/buddy.asp?code=3E5E3188-2EC9-449E-9B94-7A599E9FB4D6