RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Turnigy 1/16th Mini Rally Extreme

<< < (5/6) > >>

vladasimon:

--- Quote from: JLZ on December 21, 2012, 08:19:12 AM ---
--- Quote from: vladasimon on December 20, 2012, 04:48:39 PM ---
--- Quote from: mrburns on December 20, 2012, 04:40:03 PM ---cek, cek....12mm je precnik adaptera za 1/10 modele to je ok, ali sirina rupa je problem jer na tim 4mm a kod modela1/16 je 3mm...jel tako?

--- End quote ---

Tako je!

--- End quote ---

Nije.
Osovina na 1/10 modelima je 5mm
Osovina na 1/16mm je 4mm.

Adapter (onaj koji se pominje u temi)
Matica je ok - 12mm
Rupa je 5mm
Offset je 4mm

--- End quote ---

U pravu si! Ja sam merio precnik na samom navoju, ne na osovini.

JLZ:

--- Quote from: mrburns on December 21, 2012, 11:11:07 AM ---da li je moguce da nemaju ti adapteri da se nabave?

--- End quote ---

Trazio sam na par mesta, ali iz podataka mi nije jasno da li je ono 4 rupa, offset ili nesto trece tako da sam odustao.

Na HK imas te onroad gume, a za offroad bi trebalo da mogu od Kyosho MiniInferna.
Mada... nesto nisi mogao onda montirati moje gume nazad Vladad? Sta je ono bilo?

Ja imam KMI, ali elektro i uzeo sam od KMI nitroa (half8 mini inferno) gume i malo zuljaju zadnji o sasiju pa sam stavio 2 gumice kao odstojnike...
Dosta su siroke ove od nitroa. Za 50% sire...

mrburns:
mali je izbor guma za 1/16 tj uopste tockova....pa sam zato hteo neke sa 1/10 ima lepih felni i dobrih guma a i za 1/10 su tockovi malo veci tako bi ovog mog malo i podigli a i bio bi stabilniji

vladad:

--- Quote from: JLZ on December 21, 2012, 08:44:06 PM ---
--- Quote from: mrburns on December 21, 2012, 11:11:07 AM ---da li je moguce da nemaju ti adapteri da se nabave?

--- End quote ---

Trazio sam na par mesta, ali iz podataka mi nije jasno da li je ono 4 rupa, offset ili nesto trece tako da sam odustao.

Na HK imas te onroad gume, a za offroad bi trebalo da mogu od Kyosho MiniInferna.
Mada... nesto nisi mogao onda montirati moje gume nazad Vladad? Sta je ono bilo?
zadnje osovine  su duze nego prednje jer su moji zadnji tockovi siri tako da nema dovoljno navoja za originalne Kyosho tockove. potreno je kupiti komplet osovina prednjih i staviti ih na zadnje tockove. prednje su krace za jedno 5-6mm ili narezati jos navoja na zadnje pa da malo strce iz tocka.

Ja imam KMI, ali elektro i uzeo sam od KMI nitroa (half8 mini inferno) gume i malo zuljaju zadnji o sasiju pa sam stavio 2 gumice kao odstojnike...
Dosta su siroke ove od nitroa. Za 50% sire...

--- End quote ---

vladasimon:
Da,da 4wd!

Karakteristike:

Podesivi uljani amortizeri
Balans štangle
Metalni ležajevi
Šasija od fiberglasa
Podesivo vešanje
Upravljački servo motor 15g
Brushless motor
Dostupni rezervni delovi
Aluminijumske nadogradnje

Specifikacije:

Motor: Brushless Inrunner 2040-4800kv
Kontroler : 25A Brushless 2~3S
Baterija: 2S LiPo (103x33x27mm dimenzije) sa XT-60 konektorom
Servo motor: 15g Micro
Pogon: Stalni pogon na sva četiri točka, dva diferencijala sa slipper kvačilom na cetralnoj osovini
Dužina: 325mm
Širina: 180mm
Visina: 122mm (sa maskom)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version