RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Turnigy 1/16th Mini Rally Extreme

<< < (3/6) > >>

mrburns:
nije mi jasno da na HK nemaju takvi adapteri da se nabave, bas glupo....a sto se tice ostalih delova, cene su presmesne  (yay) jedino nisam za moj mogao da nadjem onaj glavni veliki zupcanik, ne znam da li su isti...mislio sam njega da uzmem da imam u rezervi jer sam dosta delova porucio za ne daj boze, jedino njega nisma nasao medju delovima..   (nene)

duke:
Treba imati ovakav autic,ja imam Kyosho TF-05 ,drzim ga u gepeku. Sad jedva cekam da krenemo u nabavku u neki veci rodic ili metro ,tempo ,idea. Oni svi kupuju a ja se zezam po parkingu sa njim :)))

mrburns:
1/10 bauggy su najbolji za off, ovi 1/16 su mnogo niski za off...ali po snegu sto dobro iduuuuu :))) inace mislim da za ovaj moj model, bas je prejak motor stavljen.....prvo sto nema blagi star nego odmah jurne a drugo pri toliko velikoj brzini slaba mu je kontrola, pa sam morao na trimeru da ga ustrojim  (:sok:)

JLZ:

--- Quote from: vladasimon on December 20, 2012, 11:42:47 AM ---Mislim da se kod ovih adaptera 4mm odnosi na sirinu odnosno debljinu hexa, ne na precnik rupe ...

--- End quote ---

Ovo mogu da potvrdim jer ih imam kod sebe. 4 je sirina (offset). 5mm je rupa.

Dakle, ne sluze mi nicemu jer je osovina 4mm :)

mrburns:
cek, cek....12mm je precnik adaptera za 1/10 modele to je ok, ali sirina rupa je problem jer na tim 4mm a kod modela1/16 je 3mm...jel tako?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version