Main Menu

Reely 1:10 audi S5

Started by Avatar, October 26, 2012, 06:52:11 PM

Previous topic - Next topic

Postovanje svima.

Evo da se pohvalim postao sam vlasnik gore navedenog modela. Model nije trenutno u voznom stanju posto mi je drajver iliti ESC za motor crknut, bar pretpostavljam ali proverice se veceras sve. Za prvo opazanje dobro je izradjen ali treba da se vidi i na delu. Stanica je na 2.4GHz....
Evo i par slicica:

Pozdrav Bojan.

Namesteno sve sad se ceka dan bez kise da se isproba....   (yay)

Model je proban i ide super mada imam jedno pitanje pa ako neko zna nek mi odgovori. Kada dam pun gas na pocetku model krene izvanredno da ubrzava i kad dodje do maksimuma (100%), a to je jedno 4m od kretanja imam utisak da mu snaga opadne na 75-80% i da tako nastavlja da ide tj uspori se malo. E sad da li to tako treba ili sam ja nesto zeznuo dok sam ESC namestao pa je isprogramiran tako ? Motor je modelcraft 10T dok je ESC modelcraft EL66707ACO nemam nikakva upustva pa ne znam da li to tako treba da radi model ...

magic

Veljko

osy

Reci mi molim te, na tom modelu koji je odnos malog i velikog zubčanika i koloko obrtaja ima motor? I ja sam šmekao taj auto u Conradu, hoću da spakujem jedan 1/10 on road... I da li znaš otprilike koliku brzinu može da razvije i sa kojom baterijom.
Hvala!

Razmisljao sam i ja da je baterija mozda u pitanju ima da je proverim. Odnos zupcanika je 1:3.2 , obrtaj motora stvarno ne znam posto nisam nasao nigde specifikacije gde bih mogao to da vidim. Brzina mislim pise na kutiji 55kmh ali to moze i d pise i 300 kmh totalno netacno, a baterija je 4000mAh 7.4v. E sad ne znam odakle si ali ovde u Novom Sadu cesto bude da donesu robu sa greskom iz Conrada i bude dosta modela aviona, helikoptera, po koji automobil, razne opreme pa cak i balze.... a greske su uglavnom neke sitnice dok su cene izuzetno male u odnosu na pravu cenu.

Soko

a gde si to kupio u novom sadu, i za koliko?

E izvinte sto nisam odmmah odgovorio bio sam zauzet... Pa na najlon pijaci romi koji donose stvari iz nemacke i austrije pojave se i oni sto donose robu sa greskom iz conrada pa bude svasta .... Ne budu svaki put u Novom Sadu cesce budu u Beogradu... Pa tu smo mi samo niko da se oglasi da je iz Novog Sada sto se tice automobila  :)

Soko

a koliko te je izaslo sve ovo, msm limuzina i stanica? :D

Automobil namesten mogu reci da sam skroz zadovoljan sa njim. Nisam imao prilike jos da ga uporedim sa nekim slicnim modelom, inace model perfektno ide i bogme brzo.....  :)

duke

Mozda bi mogao da probas da ga uporedis sa nekim kyosho TF-5 mozda ili tamya TT-01...

Evo malo ne kontrolisane voznje sa modelom  :)

DSCF7143

Vaci

Super izgleda, ali sada i mene zanima koliko je to kostalo. Ako ne zelis da kazes iz nekog razloga onda reci tako, da te sad ne pitamo po 100 puta a ti kao ne vidis.

Nije da nisam hteo da kazem nego jednostavno hteo sam ,a zaboravio....  Pa platio sam ga 6000 din bez baterije i punjaca ...

vladasimon

Ozbiljno brza masina Da li si nesto budzio od one nase voznje? Deluje mi jos brze  mmmm