Trener niskokrilac

Started by Anakin, December 24, 2012, 09:57:25 AM

Previous topic - Next topic

Anakin

Drugari, da li neko ima planove za nesto slicno ovome? Razmaha oko 160-180 cm.

Planirao sam da pravim Sticka ali mislim da treci model treba da bude niskokrilac. Ako ne nadjem nista sto mi odgovara prebudzicu Sticka u niskokrilca.

Hvala,
Rastko
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

vihor522

rastko, ako se odlućiš za sticka i ako ti nešto bude značilo ja imam original nacrte i kompletno uputstvo (knjigu) na engleskom-veoma detaljan opis gradnje

Anakin

Hvala, Brano, ali sam definitivno od Sticka odustao. Motiv da pravim Sticka je bio u tome sto sam hteo nesto sam da pravim pa mi je izgledao kao lagan za prvu gradnju, inace mi se i ne svidja preterano. Nikola mi je poslao planove za Calmato sport i mislio sam da je to to. Onda mi je poslao planove za jos 6-7 modela i potpuno me upropastio. Pored toga imam i odlicne planove za Madness 2 i nemam blagu predstavu sta cu praviti. Moracu i sa Veljkom da se posavetujem oko baterija, motora i sl. iz perspektive upotrebljivosti i za buduce modele.
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.