AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Moj drugi FPV projekat - EasyStar

<< < (7/14) > >>

enes:
da lazo imam i slicna iskustva pogotovu sa starijim graupner sklapajucim propelerima koji su bele boje!pre par dana umalo neubih kolegu ne samo da se propeler otkinuo vec se i spiner u 100 komada rasprstao ,ne koristiti ih na vise od 16000 obrtaja!znaci niposto na brushless motore a ako vec zelite koristiti onda sa lipo al sa 2 celije jer sve preko toga pravi obrtaje preko 20000 kod meneje bilo i preko 50000 obrtaja na pilonu a da i motor mogu sad da bacim jer se osovina sva iskrivila pokusao sam ispraviti al trese cak i na malom gasu!zato oprezno i i dok isprobavate bolje da propeler bude ispred min 50 cm. pa i ako se otkine nista strasno!bitno da glava citava!!!pozdrav svimaa jos uvek neuspijevam sa ovim sinoc sam do 1 probavao bio sam dobio sliku na momenat al bez tona i dok am pokusavao dobiti ton izgubio sam i sliku sad opet nece nista! :-( pomoccc molim!?

aco:
druze skini sa neta program DScaler,besplatan je i sluzi za gledanje tv-a na racunaru koji ima tv karticu. Prepoznaje ogroman broj tv kartica ( to sto si ti nabavio je u sustini usb tv kartica samo bez tjunera za prijem tv signala) Ako si pravilno instalirao drajvere od tog uredjaja DScaler ce ga prepoznati i ostaje ti samo da kao ulazni port za sliku ukljucis composit in. Ako ga program ne prepozna automatski onda ga otvori i vidi koji je cip unutra (najcesce philips SAA 713x( x je neki broj) ili conexsant bt878 )pa onda u podesavanjima programu rucno odredi da radi sa karticom koja ima isti takav cip na sebi ( u podesavanjima programa je navedono mnogo tipova raznih kartica i za svaku pise koji cip dekoder ima na sebi).neznam dali sam ti ovo bas lepo pojasnio ali u sustini sve je to vrlo prosto. U svakom slucaju ako ne uspe kupi brate PCMCA tv karticu bocni je u laptop i sve ce da ti proradi bez greske za 15 minuta.
Jos jedno zapazanje - ako imas stariji tip laptopa sa usb 1.1 ulazima to sto si kupio ne moze da radi na tvom laptopu

enes:
svaka cast na objasnjenju nisam nista razumio hhahaha!salim se ma probat cu, laptop nije star uzeo sam nov nesto pred novu god znaci nije do toga a ta tv kartica sto rece kako se ona kaci jel i ona ima usb prikljucak? i posle samo ovi cincevi zuti crveni beli??sve je ovo previse informatike za mene! :sljus pozdrav

aco:
http://www.youtube.com/watch?v=hCYxyCVyO_Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Edealextreme%2Ecom%2Ffeedbacks%2FbrowseVideos%2Edx%2Fsku%2E5707%7Eid%2E1799&feature=player_embedded
ovde imas neka objasnjenja kako se taj tvoj usb uredjaj prikljucuje, Moglo bi da bude da je problem u tome sto je tebi instalirana vista a ovaj uredjaj ima drajvere za xp. U svakom slucaju najbolje da odneses sve laptop taj usb easy cap, kamericu i prijemnik u neki servis racunara.Sve to povezivanje i pustanje u rad je stvarno posao od 10 minuta.

enes:
ok aco hvala najlepse jucer sam instalirao onaj tvoj program sto si mi pohvalio i nakon 4 sata zezanja uspeo sam! i vidi cuda kasnije pocelo i da radi na originalu licno mislim da je problem u softveru ponasa se kao da je virus i cesto ga norton blokira!ma vista jeveliko sr..... sadmi jos preostaje cekati fino vreme i probati na van kako sve ovo funkcionise!kao sto reko kompletan ovaj sistem je bas komplikovan dok sm trazi pomoc po raznim forumima vise od 50 % ljudi koji su koristili ovaj sistem su nezadovoljni!!!al opet sta se moze i za ocekivati od necega sto dolazi iz kine i kosta par eura!? svi ozbiljniji sistemi boljega kvaliteta kostaju prek 500 €!ko sto nas narod kaze kolko para toliko i muzike ipak hvala svima na pomoci!pozdravvv!! (res)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version