RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO
OS max 21 ex - konzervira - pokretanje
Ikarus:
Pa dal mogu da te ostavim na 3 dana da nesto ne zahebes... :sljus Sad si ga stvarno ustelovao... (work)
firebird:
--- Quote from: JLZ on May 11, 2013, 11:19:05 AM ---
IMHO, klipnjaca ti je pukla zbog prejakog pincha klipa i cilindra, tj. nisi zagrejao glavu pre palenja (str. 84, a kad si vec tamo, pogledaj i poglavlje break-in ;) )
--- End quote ---
Pa vidis izgleda da ima istine u tome jer sam sve vreme pustio vodu da tece kroz glavu, cak i prilikom startovanja, ja se plasio da se ne pregreje a ono ispalo kontra... (kush)
gledam, os je proizveo gomilu motora iz 21 serije, poslacu im mejl sa pitanjem kompatibilnosti delova , valjda ce da se pojavi nesto.
--- Quote from: Ikarus on May 11, 2013, 12:03:34 PM ---Pa dal mogu da te ostavim na 3 dana da nesto ne zahebes... :sljus Sad si ga stvarno ustelovao... (work)
--- End quote ---
A ti nemo' da zaebavas nego posto motorce iz tvog camca, da ga odma' vadim i metim kod mene?
firebird:
Dobio sam danas mail od g. David Wolfa :
"We're sorry, but the parts for the 21 EX have been discontinued for some time and there are no suitable subs from O.S."
Eeeee, jbg....
JLZ:
Pffff :(
firebird:
OK, jasno mi je da gospodin iz o.s hoce da mi proda drugi motor pa zato kaze da nema rez delova za ovaj, ali prosto mi neverovatno da od toliko motora iz .21 serije ni od jednog ne mogu da upotrebim klip i klipnjacu !?
Kolega Misa mi je dao jednu soluciju sa asp motorom sa HK , nije ni skup, ali ja bi prvo ako mogu da sredim ovaj.
Jel ima neko iskustva sa motorima ove velicine , jel moze ovi delovi od drugih motorica, mozda drugog proizvodjaca motora?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version