Novi spot sa dosta heli kadrova

Started by gizmo, December 25, 2012, 05:07:42 PM

Previous topic - Next topic

gizmo

Snimano u predivnoj prirodi Svajcarske pre par meseci. Muziku po nahodjenju slobodno utisati  ;namig

http://youtu.be/P1qS78Pxq2Y

kole_niš

milos78

snimak je odlican. zanima me koliko je baterija potroseno cccc.. znaci ovo je super ..

fenix

Al' se ovaj natrčao,kadrovi su fenomenalni.Kad se smanji ton mnogo ljepse  ;namig.Bilo bi dobro kad bi sa ovim  kadrovima  a predpostavljam da ih imas jos neiskoristenih izmontirao jedan video sa nekom adekvatnom instrumentalom, šteta da se ovakvi kadrovi  gledaju bez muzike.Pozz.  (res)   (pijemo)
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

gizmo

Prozvali smo ga Forest Gamp  lol

Nesto od tih kadrova ce uci u novi demo reel za 2012. koji izbacujem za par dana (sa MNOGO drugacijom muzikom  ;namig

Anakin

Svaka cast na snimcima. Na 1:20 sam pomislio da ces da uteras kopter u vodopad, od muke, pa nek ide zivot.  :big smile
Onom muceniku je bolje bilo u camcu. Pretrca pola Svajcarske.
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

021nl

prelepa je svica zaista....jedino mi snajka pokvarila utisak
www.airworx.rs

www.facebook.com/airworx.novisad

sasa

Quote from: 021nl on March 09, 2013, 01:57:37 PM
prelepa je svica zaista....jedino mi snajka pokvarila utisak

Uspeo si da ostvaris 50 poruka i sada se malo smiri  (kush) da mi ne bi vise ulazio u neprocitane poruke jer i onako pises neke nebuloze... (--<<--) oduzimas mi vreme  :mhm
Mislim da je moderator trebao vec da reaguje.Danas si ga preterao...34 poruke a zadnji put si bio aktivan prosle godine u ovo vreme.
Malo si ga MNOGO preterao. (nono)
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK