Da okupimo Nislije!!!

Started by mad_mangod, December 30, 2012, 05:38:00 PM

Previous topic - Next topic

Vaci

Video sam te, dosao bih ali sam morao da cuvam dete. Danas mi crko auto pa treba da ga slepam, ako budem tu doci cu

mracni

Ja sam u prokuplje  4e   A sveze napravio avionche i jos ga nisam ni probao al jbg ...

Vaci

Ispod slike ti pise Acko - nis a ne Acko - prokuplje, ne znam sta da ti kazem... :P

mracni

A jes vala pise nis , al u pk odem bas vikendom zbog svoje velike ljubavi , musicarim na reci toplici :D
Al moracu da uskladim sad i rc hobi , jedan vikend autici a drugi pecanje :)

Mogli bi preko nedelje neki dan od 17h ...

Vaci

Sad moze, dan je i lepo vreme. Pa dobro daj da vidimo koliku si ribu upecao :P

skleki

Bolje sto nisi dosao dok sam leteo, tj padao.
Video sam na ovom forumu, i drugima, da pise da avion sa teskimnosem leti lose a avion sa teskim repom leti jednom i verovao sam ali eto, 2 aviona sam razvalio zbog teskog repa.

Kad budem pisao temu o gradnji jednog modela, napisacu BOLDIRANo sa ogromnim sliovima da je bolje staviti za pocetak vise olova u nosu pa smanjivati nego stelovati CG po prospektu.

kole_niš

Imamo neku organizaciju za danas?

mracni

Ja sam danas imao obaveze ali ajde sutra da se druzimo , ja skoro svaki lep dan letim ispred zgrade na livadi , ali ako sutra bude lose vreme za letenje mogli bi smo autice da vozimo ... Na nekom egzoticnom mestu , tipa bubanj , cegar ili tako nesto ...

kole_niš

Danas smo malo zadimili na Bubnju ... Photo by Baky :)aplauz

lazar89nis

da li mozda neko planira da leti ovih dana u nisu?

Vaci

Uffff braco ja cim stignem malo cu da izadjem na livadu, ali opet treba da radim sutra, a ne znam u koje vreme ce me pozvati..... tako da bicu na livadi, al ne znam kada :P

lazar89nis

meni juce stigle dodatne baterije i sad sam spreman za vezbu :D taman sam i odmor uzeo :P  (<--)

brale

Ако будете излазили на летење, јавите. :)

kole_niš

Pozdrav sa Zlatibora  (:beer:) ja ne letim ovog vikenda, al mozda svratim u povratku do Svilajnca, do offroad staze, da upoznam ekipe.

lazar89nis

ja idem oko 16h  (<--)  ()-()