Da okupimo Nislije!!!

Started by mad_mangod, December 30, 2012, 05:38:00 PM

Previous topic - Next topic

Baky

Kole, mora da uključiš WDR na toj kameri, ispadosmo crnci (:sok:)

Ako bude lepo vreme naredne nedelje, gledaću i ja da sredim malo bixlera pa da letimo svi malo...

mkrle

Nišlije sastanak u petak u 17:30 u isto kafanče "Oplenac" (evo adrese za one koji ne znaju http://nadji.info/mesto/78943/oplenac)

Da malo utanačimo stvari i napravimo jedan lep dogovor. Dobra je lokacija nije skupo i centar grada je...
Ponesite sa sobom dobru volju i puno ideja da vidimo šta možemo da realizujemo.
PozZzZzZzZz

P.S. ukoliko neko ne može da dođe neka mi napiše privatnu poruku. Hvala.

Ajd pa tako

kienzle82

Drugari ja nikako da nađem vremena da svratim u kafanče kada se okupljate :'(
Pritiso me poso samo tako,a i vreme je bilo loše.Gledaću da budem više na Forumu pa da se dogovorimo za sl.put.
Meni stigle sport elise za moj E-sky CP3.Ljudi pa elise su vrh.Kakvu stabilnost sada ima heli - čudo jedno.

mkrle

ok,
pošalji mi broj u priv poruci

mkrle

Zamolio bih sve nišlije koji mi se nisu javili da to učine što je pre moguće u privatno poruci ovde na sajtu.
Hvala

mitanis

Nislije pozdrav,
super je sto konacno ima nekog i u nisu da je zainteresovan za ove stvari.
Mogli bi da organizujemo neko druzenje, da se svi sakupimo pa ko zna, mozda i nastane AERO klub nis koji je postojao 90-tih, ali zbog sankcija i ostalih gluposti je nestao, a meni je ostao u lepom secanju, jer sam tada kao klinac pravio neke jedrilice od balze i uzivao u ovom lepom hobiju. ()-()

mkrle

Pa lepo šta da ti kažem nego možda smo bili tamo i zajedno obzirom da sam i ja bio član tog kluba.

Vaci

Ovaj mita ko da cita misli :) Ima u Nisu puno ljudi koji se bave ovim hobijem, ali niko nije znao nikog, sada se nekom igrom slucaja i sudbine okupismo za kratko vreme u solidnom broju. I stalno  nas je sve vise, i svi dobre volje su dobrodosli :)

kole_niš

Evo ga od danas, valjda će da radi sada ...

GPolje Februar 2013a

Baky

Evo i mog snimka od juče:
https://vimeo.com/58796910

Kad bih mogao da fiksiram ekspoziciju, bio bi još bolji snimak, inače se kamerica pokazala super.

mad_mangod

Evo slika i snimaka od subote

nastavak....
Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš

mad_mangod

Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš

Nitronen

Show program :)

PS. Pink stick mi deluje kao da teziste treba da mu se pomeri u napred.