Da okupimo Nislije!!!

Started by mad_mangod, December 30, 2012, 05:38:00 PM

Previous topic - Next topic

Daky

Hahaha, mnogo dobro ovo sa flasama, odakle ideja? :D
Dalibor Daky Ilić

mad_mangod

Quote from: Smeker on September 16, 2014, 05:55:29 PM
Hahaha, mnogo dobro ovo sa flasama, odakle ideja? :D

Ima na netu nekoliko modela a dobra i jeftina zanimacija. Moze na betonu, snegu, vodi...
Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš

Daky

To sada, surfujem po netu da vidim sta sve moze da se napravi, inace mnogo zanimljivo, srecan sam sto sam naisao na ovako nesto.. :D  (yay) (yay) (yay)
Dalibor Daky Ilić

LazarStan

Ideja kida,jos krila da se ugrade pa da leti  (<--)
They got money for wars but can't feed the poor

-2Pac

http://www.dreamerbeats.com/

Daky

Dalibor Daky Ilić

Vaci

Prelep dan danas, prelepo iskoriscen :) Ko nije doso moze samo da zali :mhm Ovo desno je jedan od "uradi sam" emergency cunjeva za voznju.

mracni

Stvarno jedan od lepsih vikenda , odlicno druzenje i zezanje ...

Bilo je tu i nekih akrobacija u vazduhu i skupljanja BANDERA  :_D :_D :_D

Samo sam pocupao elektroniku i oprostio se od modela na licu mesta , ali na nagovor iskusnijih modelara , ponesem i njega da ga zakrpim :D

Zasuko rukave , i posle 45min opet otiso na livadu da ispraznim one baterije sto su ostale ;D
I dalje leti punom parom hihi

Cvrc

Vaci

Drugari za neke sitne pare sam sklepao 6 cunjeva, trebalo bi da budu super. Za vikend da ih testiramo.

zajko

ko je sa nitro modelom, deluje i zvuci ozbiljno u voznji !  :)aplauz
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

mracni

Moja malenkost  :_D 
Inace to bi trebalo da je monster  4x4 , ali sam ja izgubio jednu osovinicu pa sam ga vozio samo sa zadnjom vucom , nesto izmedju monstera i bugija , tipa tragi ... ma kinez ali sluzi za razonodu :D

BTW : Zaboravih da pohvalim cunjeve :D:D:D  Moracemo svi po 5-6 kom da napravimo , pa za vikend da ih polupamo :D

Vaci

Mozemo da ih lupamo, al ne mozemo da ih polupamo. Plastika je kao za posude za zamrzavanje, plastika ali gumasta, vrlo zilava i elasticna. Ne mozes da ostetis ni najmanji auto jer su vrlo lagane, iznutra ofarbani u fluo zutu zbog vidljivosti, i slazu se jedan u drugi ko jogurtske case za transport. Trebalo bi da bude super, videcemo. Uzeo sam uz put sa posla u nekoj prodavnici plastike, posle rucka u garazi ofarbao sprejom i to je to. :)

mad_mangod

Vidim da je bio ekstra provod, krivo mi je sto nisam mogao da dodjem.  :sljus
Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš

mracni

Ne gubi nadu :D u nedelju ako bude bilo vreme slicno danasnjem opet izlazimo na livadu ...

()-()