RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Poseta i voznja na pravoj off-road stazi u okruzenju !?

<< < (4/34) > >>

duke:
i ja sam u dilemi, bio sam i prosli put,  bagi ili tragi ...da li da ponesem dva bagija ili tragi i bagi...

Bigneda:
Najvise se po evropskim stazama voze Buggy modeli pa su i same staze najcesce njima prilagodjene. Takodje troskovi odrzavanja i vozenja modela su dosta manji kod Buggy modela pa bih i moja preporuka bila da se ide sa njima ;) ...ko moze oboje odlicno a ko ima samo Truggy opet nije velika steta ili hendikep :)

Obzirom da nas evo vec ima za jedan veci 'kombi' mislim da ce biti dovoljno mesta i da svako nosi po 2 modela sto radi sigurnosti sto zbog mogucnosti i zelje da oba ili vise testira :)

Videcu u narednih par dana i sa par ljudi koji nisu ovde na forumu a zainteresovani su pa da probamo da odredimo neko primarno vreme odlaska a i neku rezervnu varijantu ako nas vreme ne posluzi.

Agama:
Evo kako izgleda vožnja u Seresu

http://m.youtube.com/#/watch?v=WojSSN2mkTw

zajko:
Super... ozbiljna staza.. Kod nas nema ovoliko vozaca i automobila da se sakupe svi iz Srbije sa svim automobilima, koliko kod njih samo u ovoj jednoj trci...
Imamo manje vozaca .. nego ono prevrtaca...  mmmm :'(
Lepo se provedite  (:beer:)

Kod nas su jedino bolji video zapisi  ;namig

Bigneda:
Polako bice i kod nas guzve ;)

Bitno da smo krenuli-probali pa nam sad nema nazad, prvi se macici u vodu bacaju :) ...tako kazu !

Kod njih i svuda okolo gde je staza slicna ovoj je vikendom kad je slobodna voznja i neka vrsta treninga bez merenja vremena i nekog grupnog takmicenja sve krcato ljudima, cak ih ima dosta vise nego na dan trke (nece svi da se trkaju) :)

Poenta ovog putesestvija i jesta da se sirem broju ljudi pokaze koliko ovo moze da bude dobra zabava i da se jos malo virusa ubaci u krv, a posle cemo valjda lakse da zavrsimo tu stazu ili vise njih ako sve bude krenulo kako treba. Ni ova u Seresu nije bila nista posebno kad su krenuli da je prave pre par godina, obicna njiva i polako svake sezone po malo i eto sada vrhunske staze ! ...bitno je samo ne odustajati i gurati celu pricu do kraja ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version