RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Poseta i voznja na pravoj off-road stazi u okruzenju !?

<< < (14/34) > >>

Bigneda:

--- Quote from: matovic on March 09, 2013, 09:29:44 PM ---Samo da se ne pretvori u "paranoja u las vegasu"  :hehe

Nego vidi kaka mi je maska  :)aplauz

Samo jos da sklopim model do kraja  :_D

--- End quote ---

uuuuuuuuuuuuuuuuu ocu i ja jednu takvu  (res) :big smile :)aplauz (yay)

zajko:

--- Quote from: Bigneda on March 09, 2013, 09:22:48 PM ---
--- Quote from: matovic on March 09, 2013, 09:12:23 PM ---
--- Quote from: Bigneda on March 09, 2013, 09:10:52 PM ---Znaci ti vec predpostavljas da idemo sa Vitom  :_D 6+1 a za tog jednog nema alkohola :)

Ili je to samo za start a dopuna usput !? :)

--- End quote ---

Ok ok... onda 2x6 pack  :hehe

Pa stacemo valjda na pumpu da natocimo "gorivo"  (yay)

--- End quote ---

:hehe vec vidim da ce ovo biti PRAVI 'Road Trip' (ko u filmu) a za pitstopove ne brini, stajemo svaki cas negde ako je 'gorivo' u pitanju ;)

--- End quote ---
Cekaj ako se vec pominje pivo, jel mogu i ja da se pridruzim, al da ponesem Losi XXX-SCB, cisto fore radi, ne trazim mesto u VITO-u, ieem motorm, sredio AKU... sa devojkom na weekend !? samo da vreme posluzi ! (:beer:)

matovic:
Razmazale se boje od brzine... nije stigla da se osusi do kraja  :hehe  :jaki:

Zajko bre.... pa to se trazi! Vise zajebancije, malo voznje i.....  (pijanoo) da ne preterujem sa epitetima  :jaki:

duke:
Jedino je malo shit sto se promenila prognoza za Seres na Accuweather ,subota ujutru pise par pljuskova,nedelja isto... Ali oni to znaju da menjaju iz dana u dan...

Bigneda:
Pa naravno, mozemo i motor na prikolicu pa kad stignemo tamo a ono kao umorni ste od dalekog puta pa ne mozete da vozite nego samo fotelje i pivo  oo)) (yay)

Ako si ozbiljan moze jos neko da ponese nesto u toj klasi pa da se druze zajedno ;) ne zauzimaju mesto a mislim da pored mog ima i Vox jednog spremnog a cenim da mogu lepo po onoj stazi da se provozaju  mmmm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version