Poseta i voznja na pravoj off-road stazi u okruzenju !?

Started by Bigneda, January 13, 2013, 06:05:35 PM

Previous topic - Next topic

Bigneda

Quote from: duke on March 09, 2013, 09:14:08 PM
Mozemo da uzmemo ono burence Hakinena na granici  (:beer:) ,a gde spavamo? Da pojurimo tu Helenu uvece da da intervju na Srpski mikrofon ...

Nemoj da ti se zena loguje na forum pa da dobijes ti 'mikrofon' i pre nego sto krenemo  :_D

Sto se spavanja tice to je moj zadatak, grci preporucili jedan hotel a sad za vikend cu pogledam sta se jos nudi i da resimo to pocetkom nedelje ;)

A 'burence' je uvek dobro doslo, silikonska creva imamo dovoljno samo jos racve da nabacimo i imamo svi infuziju usput bez pomeranja, samo da je 'cug' dobar  :_D :hehe (pijemo)

Agama

E a stvarno moramo bre hotel da obezbedimo. Treba da saznamo konačni broj racera  :_D
Acaalexa, užice, vox ... a cupavi ?
RC BUGGYLAND BEOGRAD & MODELSPORT OFFROAD TRACK SVILAJNAC
www.rcbuggyland.com

matovic

Samo da se ne pretvori u "paranoja u las vegasu"  :hehe

Nego vidi kaka mi je maska  :)aplauz

Samo jos da sklopim model do kraja  :_D

Agama

Vala nedeljkoviću ti si baš pravi pivopija  (pijanoo), ti si bre kokakolicar
E za Duketa neznam al je matović pravi pivopija
www.rcbuggyland.com

Bigneda

Quote from: Agama on March 09, 2013, 09:28:11 PM
E a stvarno moramo bre hotel da obezbedimo. Treba da saznamo konačni broj racera  :_D
Acaalexa, užice, vox ... a cupavi ?

Ne brini ti za hotel nego javi definitivno koji nam je prevoz i koliko mesta imamo, pola Vita vec predjosmo !

Cupavom prosledjena poruka sinoc al ne odgovara ;) A Vox ako pomeri neki porodicni skup ide a ako ne :( bice nam zao...

Uzice je sutra u Beogradu pa ce vidimo sta kaze (ako se ne javi ovde pre toga) i to je to !

Ja danas kao uzeo malo da prekontrolisem model i ostavih ga celog i sitnim delovima, malo po malo i ode u rezance :) tako da proverite jos jednom i spremite ako se sta ima spremati ! ...da ne bude posle, kuku majko ovaj moj se raspade !  :_D :hehe :jaki:

Bigneda

Quote from: matovic on March 09, 2013, 09:29:44 PM
Samo da se ne pretvori u "paranoja u las vegasu"  :hehe

Nego vidi kaka mi je maska  :)aplauz

Samo jos da sklopim model do kraja  :_D

uuuuuuuuuuuuuuuuu ocu i ja jednu takvu  (res) :big smile :)aplauz (yay)

zajko

Quote from: Bigneda on March 09, 2013, 09:22:48 PM
Quote from: matovic on March 09, 2013, 09:12:23 PM
Quote from: Bigneda on March 09, 2013, 09:10:52 PM
Znaci ti vec predpostavljas da idemo sa Vitom  :_D 6+1 a za tog jednog nema alkohola :)

Ili je to samo za start a dopuna usput !? :)

Ok ok... onda 2x6 pack  :hehe

Pa stacemo valjda na pumpu da natocimo "gorivo"  (yay)

:hehe vec vidim da ce ovo biti PRAVI 'Road Trip' (ko u filmu) a za pitstopove ne brini, stajemo svaki cas negde ako je 'gorivo' u pitanju ;)
Cekaj ako se vec pominje pivo, jel mogu i ja da se pridruzim, al da ponesem Losi XXX-SCB, cisto fore radi, ne trazim mesto u VITO-u, ieem motorm, sredio AKU... sa devojkom na weekend !? samo da vreme posluzi ! (:beer:)
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

matovic

Razmazale se boje od brzine... nije stigla da se osusi do kraja  :hehe  :jaki:

Zajko bre.... pa to se trazi! Vise zajebancije, malo voznje i.....  (pijanoo) da ne preterujem sa epitetima  :jaki:

duke

Jedino je malo shit sto se promenila prognoza za Seres na Accuweather ,subota ujutru pise par pljuskova,nedelja isto... Ali oni to znaju da menjaju iz dana u dan...

Bigneda

Pa naravno, mozemo i motor na prikolicu pa kad stignemo tamo a ono kao umorni ste od dalekog puta pa ne mozete da vozite nego samo fotelje i pivo  oo)) (yay)

Ako si ozbiljan moze jos neko da ponese nesto u toj klasi pa da se druze zajedno ;) ne zauzimaju mesto a mislim da pored mog ima i Vox jednog spremnog a cenim da mogu lepo po onoj stazi da se provozaju  mmmm

Bigneda

Quote from: duke on March 09, 2013, 09:42:11 PM
Jedino je malo shit sto se promenila prognoza za Seres na Accuweather ,subota ujutru pise par pljuskova,nedelja isto... Ali oni to znaju da menjaju iz dana u dan...

Ma idemo makar samo da brcnemo noge u moru :) Ako je i usput ovako ekipa raspolozena to se ne sme propustiti ;)

Vozili ne vozili bice show :)

matovic

Quote from: Bigneda on March 09, 2013, 09:46:37 PM

Ma idemo makar samo da brcnemo noge u moru :) Ako je i usput ovako ekipa raspolozena to se ne sme propustiti ;)

Aaaa bogme ako bude blata ja moj model necem da vozim  (nene)... mugena jos uvek ne mogu da odstruzem od blata iz albairate-a  (yay)... morace brusilica da radi  (work)

Dakle ako bude potopa ja sedim pod suncobranom, merim vreme i brojim konzerve  (pijemo)

duke

Quote from: Bigneda on March 09, 2013, 09:46:37 PM

Koje bre more   ")  nije bre Seres na moru ako mene nelaze navigacija  :sljus aaaauuuuu ko nas vozi  :notworking :pop:

Agama

Do 7 osoba idemo sas vito 6+1 a ako nas je više sas vivaro 8+1
Matejiću donesi mugena sa kercherom da ga operem  8)
www.rcbuggyland.com

Agama

www.rcbuggyland.com