Poseta i voznja na pravoj off-road stazi u okruzenju !?

Started by Bigneda, January 13, 2013, 06:05:35 PM

Previous topic - Next topic

Bigneda

Pre nego sto bude jos slika i snimaka da kazemo koju o celoj 'pustolovini'  ;namig

Sto se mene licno tice cela prica tesko da je mogla biti bolja :) Putovanje tamo i nazad u najboljem i najzabavnijem redu ;), docek i gostoprimstvo nasih domacina najbolje moguce ! ...vreme, staza, klopa :), smestaj, provod i zezanje dobro da ne moze biti bolje !  :big smile

Nasi domacini Dimitris (vlasnik staze) i Nikola su nas docekali kao najrodjenije, bili tu svo vreme i snabdevali nas sa svime sto je moglo da nam zatreba :) (klopa, pice, delovi, saveti, pomoc...) Staza SAMO za nas  (yay) (posto je bila bitna trka Grckog sampionata u Atini svi vozaci odose tamo i ostavise nema praznu stazu) vreme skoro pa savrseno, osim malo jaceg vetra idealnih 15-17 stepeni sa suncem da malo nabacimo boju ;)

Druzenje sa domacinima (kako na stazi tako i van nje) je bilo mnogo lepo iskustvo, koliko zabavno toliko i korisno, klopa na stazi i van nje VRHUNSKA (ko o cemu, baba o ustipcima :)) daleko iznad one koju dobijemo na primorju kao turisti :) VELIKI pozdrav za Grcke domacine i nadam se da cemo nekeda moci i mi njima da se revansiramo  ()-()

Sama staza fenomenalna, infrastruktura vrhunska i na nivou staza u Evropi koje ugoscavaju najpoznatije vozace i najpoznatije trke ! Malo tehnicki zahtevna za nekoga ko tek uci ali cela ekipa je u najkracem mogucem roku pohvatala repere i pocela ozbiljno da 'cepa' modele (mislim da nisu poverovali da je vecini ovo prvi izlazak na stazu :))

Sve u svemu JA sam prezadovoljan  :)aplauz ...ostali ce se vec izjasniti u svoje ime ;)

alexaca

Evo nesto i ja da kazem. Put je bio predugacak, u subotu mi je crklo sve sto moze da crkne na oba modela, baterije nisu radile servoi gasa i skretanja cu pocrkali, ceo dan sam ih skidao i menjao, pa motor nisam mogao da nastelujem, pa kad sam napravio jedan model i provozao 2 rezervoara upadnem u baru komplet, kao u Dunav da sam upao, model se cedio (grk samo klima glavom i vice OK samo ga izduvaj) vidim ja da sam izduvao kad je risiver poceo da trokira. Sve u svemu divan dan za mene na stazi.

Kasnije u hotelu od umora zaspim i propustim izlazak u grad  :sljus. A sad nedelja: za divno cudo sam bio raspolozen valjda sam se naspavao a i novi je dan valjda ce biti bolje. I bio sam u pravu baterije pune, Bigneda mi setupovo tockove i motor i brate poceh ja da vozim, lose, ali brate vozim to je vazno i ja se navozah ali i naprevrtah modela jer trkaci mora da se posluzuju. Kakav je osecaj kad se poredjaju modeli na start trke pa buka turiranja motora miris nitra i sam start e pa to mora da se dozivi to ne moze da se preprica.

Domacinima skidam kapu stvarno su nas docekali kao braca. Put do tamo i nazad je stavrno dug i naporan ali kad je dobra ekipa u kolima to se sve zaboravi. I da sam znao da ce subota da mi bude onakva kakva je bila i da cu da vozim samo dva kruga na stazi opet bih isao iz mesta, ako nista onda zbog druzenja i suncanja. Ko moze trebalo bi da ode i vidi kako je to, dobra stvar kad imas sve na stazi i samu stazu. Ja se nadam da ce za neku godinu biti neka staza i kod nas.()-()

PS: Grci kad su videli kako vozimo nisu verovali da nemamo stazu stalno su pitali kakva je vasa staza. pa kad im kazemo da nemamo oni ne veruju.

zgrmbust

Ova narandzasta Agama bas ume da pozira... ..... .....  (photograf)
Ivan - Agama A8 Brushless

danko

Quote from: alexaca on March 26, 2013, 08:52:51 AM
Ja se nadam da ce za neku godinu biti neka staza i kod nas.
Zar već nema u Maloj Ivanči?

Agama

I ja nešto da kažem... počevši od društva u kombiju koja je bila fenomenalna i domaćina koji su nas ugostili i sačekali kao da smo im braća  :)

Staza je VRH VRH VRH , jedino što je malo tehnički zahtevnija ali nov club buggy racing team MODELSPORT RS se je brzo prilagodio ;)

Sve pohvale za Dukea i Acu, ipak prvi put su na profi stazi a vozili su extra (Grci ne mogu da veruju)

Sezona je tek krenula i već se planira sledeća destinacija, najverovatnije Fehring a ako ne onda opet Serres  :)

RC BUGGYLAND BEOGRAD & MODELSPORT OFFROAD TRACK SVILAJNAC
www.rcbuggyland.com

sman

ajde jos neki video i slicicu... :big smile  (photograf)

matovic

Quote from: sman on March 27, 2013, 09:09:47 PM
ajde jos neki video i slicicu... :big smile  (photograf)

Kratku "reportazu" kao i vise slika itd mozete videti ovde  ;namig

Serres Hobbytech 1/8 offroad nitro buggy track

zajko

:)aplauz :)aplauz Napokon !! (pijanoo) Jeste jeli musaku i jurili sexy grkinje (krateze) !?
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

matovic

Quote from: zajko on March 28, 2013, 12:18:09 AM
:)aplauz :)aplauz Napokon !! (pijanoo) Jeste jeli musaku i jurili sexy grkinje (krateze) !?

Musaku nismo ali grkinje jesmo  (pijanoo)

I sami smo bili zapanjeni nocnim zivotom u Serres-u  (:sok:).... ko da nismo bili u grckoj  (res)

Bigneda

Auuu Matke al ga sastavi ko spansku seriju :) gledam, uzivam i radujem se ko da nisam bio tamo :) ...jos jednom 'gustiram !  :)aplauz ()-()

Za cudo, ove 'grkinje' u Seresu nisu bile 'samo' kratezi i lepuskaste, bilo tu dooobrih komada ko salate :) ...ili je to od Uzo-a bilo !?  mmmm oo)) lol

zajko

Pa zovi te Grka-ke da nam uzvrate posetu sad za 1.maj i neka povedu tu "salatu" kako ti rece.. pa da im pocastimo sa nasim UZO od Kajsije i Dunje !!!
Pa onda cerupamo natenane "salatu" i zalijemo "Balsamico"  (pijanoo) (yay)
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

JOSO

Kyosho st-rr,aka dx3s i novarossi.

sman

e sad, na osnovu ovog sto sam video nema vise zezanja, pod hitno mora neka staza da padne i kod nas... :)aplauz
bili ste odlicni!  (pijemo)

duke

Hhahhah bilo je VRHUNSKO zezanje !!! bukvalno za sve pare ... skor : potrosio 4l goriva i po dve life po danu !!!

matovic

Quote from: duke on March 28, 2013, 09:24:39 AM
Hhahhah bilo je VRHUNSKO zezanje !!! bukvalno za sve pare ... skor : potrosio 4l goriva i po dve life po danu !!!

Ja sam "potrosio" 30 kom baterija drugi dan  :hehe... mislim da nisam toliko potrosio cele prosle sezone  :_D