RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

CRIUS AIO PRO

<< < (9/11) > >>

cakra:
Evo i snimka...

mislim da je ono gasenje motora u toku leta povezano sa gps-om...bilo kako bilo-dato je na znanje...:)

cakra:
Posle bezbroj testova i cackanja od strane magapirateng ekipe...rasen problem sa gasenjem koptera u letu...
Probano i isprobano...nema gasenja i leti odlicno!

Verzija koju letim je  2.9r7 i  u beta trunk-u..(r300) je.

Isprobani  su loiter, simple mode, alt hold i RTL...
Ko god ima crius aio pro  nek proba...vredi:)..barem kod mene sasvim fino leti i sa default pid-ovima, vrlo  malo sam korigovao neke vrednosti.
 (<--)

cakra:
Napravih hexi nove nogice  ;)mada mi ponestalo farbe (___)...sve se pripremam da nabacim alexmos i cinestar by Danko na kopter...al' se oteeeglo-stalno mi nesto fali...
klasika:)

Inace ovaj megapirateng 2.9r7  (r300) leti ko zmaj...bas ga mucim i letim gotovo svaki dan...leti gotovo kao mikrokopter-toliko sam se navikao na njega da mi je sad i bolji :) lol

Ivan Milenkovic:
Evo da se javim i ovde, počeo sam da koristim Crius AIOP u modelu pre nedelju dana, i sasvim je dobar. Doduše nisam imao prilike (tj love) da uzmem nešto jače, pre toga sam koristio KK5.5 sa 4.7 firmware-om. AIOP je dobra platforma (za sada), PID tuning sam odradio kako treba i leti jako stabilno bez ikakvih poteškoća, a i motori se manje greju nego sa KK5.5 i nema yaw problem skretanja koji sam imao sa KK5.5.

Treba videti i ubuduće, kako će se pokazati sa GPS-om, nadam se da će sve biti okej. Naravno voleo bi da uzmem i bolju opremu, ali za sad budžet dozvoljava (jedva i to) Crius :)

Ako nekome treba pomoć oko PID tuninga, posle pretrpljenog stresa na mom modelu, mogu pokušati pomoći nekome :)

cakra:
Jel koristis multiwii ili megapirateng?

Tu bitnu stvar si zaboravio da nevedes...ili sam je ja prevideo?
I jeda i drugi su vec "klasika"...lete odlicno...stvar ukusa :)
 (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version