Main Menu

shtancujem kabine sve se pushi

Started by r-xx, March 07, 2013, 09:34:58 PM

Previous topic - Next topic

r-xx

Eo malo shtanc-comerce, pasujem kabine polako,    "svakim danom sve vishe napredujem"

Malo i za kyosho....

Valja imati ovih kabina, posebno na ovoj klasi koja vec za dve sec ide 100 km...         (pijemo)

rogy30

Poozzzz

Svaka cast  (res)

Moze se i naruciti mozda?
Kako se na bosanskom kaže DNK? Da nije komšijino?
http://tvberza.com

r-xx

Sava pravi kalupe i lije, njegov fon je dostupan, ja shaljem broj fona na pp...          (pijanoo)

r-xx

Dosadan sam sa ovim kabinama, al ovu danas sam useko za medalju...      (pijemo)        :hehe

r-xx

Na Savine vrhunske odlivke nadovezao se nash drug Goran pravi virtuoz i umetnik sa ear-brushom:

Ovo sve uzhivo izgleda nestvarno lepshe, jer su skoro sve fluo metalic boje...

munjeviti

Vrhunski izgledaju,svaka cast majstori :)aplauz

r-xx

Evo josh par fotki ako mogu da docharaju neshto...

Kad sam video Goranove modele kako su ofarbani, totalno me oborilo s nogu, pun je energije i entuzijazma a znanje koje je doneo iz Pariza prevazilazi sva ocekivanja, sad sam mu uvalio heli kabinu...

(pijemo) (pijemo)                 (<--) (<--) (<--)

Anakin

And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

sova

jbt pa ovo je da stane cuka  (yay) (yay) (yay) (yay)!!!
ex pseudonijum: sova

r-xx

Ja vam kazem da je Goran genije, ali tu je i vrhunski maistor Sava sa prvoklasnim odlivcima = bruka..

Kompletan dizajn je Goranov i svaka karoserija je unikat..        (<--) (<--)

Sava

Rekao si mi da je Goran vrhunski majstor er-braša, ali ovo prevazilazi sve očekivano, bravo   :)aplauz, sada mi je drago što sam se trudio da napravim što kvalitetnije odlivke.  :big smile
ex pseudonijum: licider

sova

jos jednom bravo za majstora Savu i odlivke i majstora Gorana za farbanje!!  :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz
ex pseudonijum: sova