Uh evo sad sam stigao sa livade.Danas smo se okupili dosta nas,pa sam i ja probao opet leteti sa remontovanim mig-om.Mogu reci da sam dobio puno instrukcija i od Gabora i od Istvana.Pomogli su mi i baciti avion u vis,da bi ja samo koncetrisao na palice.Mogu reci da dosta dobro leti,stim da jos vuce na levu stranu,al sad vec ne pada na nos tolko.Izgleda da je sad bolje CG.Uz pomoc Istvana u letu malo trimovao elevator kao i aileron.Nakon sleta,probali malo da gurnemo vise u desnu stranu bateriju,i sa tim izbegnemo bezanje na levo.Malo je i to mogolo,kad sam poleteo drugi put.Jos malo smo trimovali,pa na kraju solidno leteo.Ono sto smo primetili kao manu je ,da sam lepio tesa trakom krilca,to dosta labavo stoji posle leta.Moram da proradim na tome,preciznije zalepim,a i palice od servoa mi imaju malo lufta.Malo tu malo tamo pa se skupi dosta gresaka,i to sve utice na let.U svakom slucaju danas sam ispraznio dve baterije,i avion sam doneo kuci bez ikakve ogrebotine.Za moje drugo letenje uopste,jako sam zadovoljan.Idemo korigovati sitnarije,pa cekamo ponovni let,nadam se uskoro.Auuuuuu pa ovo je uzivancija,,adrenalin radi i posle leta jos koji sat.
(vidi se da sam jos pocetnik,al usavrsavam se)