Danas sam imao Maiden Flight u sobi sa f18!
Stigo mi prijemnik,pa reko ajde onda da nastelujem servoe,motor.Par puta sam vec procitao da elisu ne treba staviti na motor ako jos nije avion sposoban za let,al uprkos tome eto ja stavio
.Mirno sedecki u fotelji stelovao servoe,stezao srafove,subtrimovao naveliko,kad odjednom daljinac kreno da pada sa fotelje.A ja ne rezmisljaljuci,mahinalno sa levom rukom za njim,a desnom drzao avion.E sva sreca da mi je leva ruka samo do pola gurnula palicu gasa,jer da je skroz,ostao bi bez kaziprsta na desnoj ruci.Motor kako je bio dobro pricvrscen,tako je poleteo,jer se elisa zapeo i u fotelju.Iz elise fali lepo parce,a motor zajedno sa postoljem od silnog naprezanja pocepao na sve strane izoflor.Eto ti sad kad sam
Dole i kuciste mi polomio ,tako da i to je za popravku.Kad sam video prst,u momentu mi doslo da cu smrskati ceo avion.Zaradio sam plik od krvi i malo mi raseko kozu.Mogao sam i losije proci,pola sata sam se tesio da nije to nista,pa kad mi se prst malo ohladio,krenuo ja da popravim sve.Zao mi je da nisam slikao kako je izgledao u momentu havarije F18,al evo slike kad sam vec sve popravio za nekih sat i pol.
Ovo mi je bila dobra opomena,treba se cuvati,nije ovo bas bezopasna igracka.Moje lose iskustvo nek posluzi onima koji su sad poceli sa RC modelarstvom,kako NE TREBA rukovati,pojedinim delovima aviona!