RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
WLtoys V959 micro quad
dzoni:
Pa mogli su da ubace bar da se polako smanjuje gas... ili mozda mnogo trazimo s programabilnim failsafe-om? Iskreno ne verujem da je to toliko tesko isprogramirati i ubaciti u postojeci softver... Mene brine visina, zato ne smem puno u vis, jer se plasim da ce da fljusne dole. I da, zaista pada...
Znam naravno za rcgroups, redovno pratim sta se desava :) Te problematicne stanice za v222 su svima zamenili, ali to je jedan od razloga zasto SAD nisam uzeo v222 vec v959. Jer se previse ljudi zali na v222, i ko zna kad ce zaista biti bez bagova.
Transmiter od v959 podrzava i v911 i jos par drugih, dok je za v222 i jos neke drugaciji transmiter nazalost :( Ovaj novi v262 ili kako se vec zove koji je prilicno veci, trazi svoj transmiter... mogli su da rese i to i da stave istu modulaciju na sve stanice... Moguce je v959 na t9x povezati ali ja imam FrSky :/
Gatti.Gatozza:
gde kupujete te mikro kvadove bez stanice koji mogu da se kače na 9X?
dzoni:
Ja sam ga uzimao sa banggood.com, oni ih uzimaju direktno iz fabrike i direktni su prodavci bukvalno, nesto kao hobbyking. Besplatno je slanje, za preko 20$ se dobija tracking.
dzoni:
Da nema neko celu ruku sa motorom, u smeru kazaljke na satu, u rezervi? ....
Krenuo je da zeza motor (da ne pricam sad razloge, samo cu da se iznerviram, ukratko pokvasen je ne mojom krivicom), i dolazilo je do velikih vibracija, probao sam s menjanjem propelera, nije pomoglo, krenuo da skidam celu ruku da ga pregledam, i otkinu se kablic... Moze i dc motoric ako ga neko ima, pa cu sa kablom nekako da se snadjem...
Znaci pri letenju je sam od sebe menjao visinu, sto ranije nije radio, bez kupolice bio tek potpuno neupravljiv, samo najednom krene da se zalepi za plafon, a cas hoce da padne. Probao sam nekako da prezivim to i da isprobam kako ispadne snimak s kamerom, ispostavilo se da nije samo u promeni visine problem, vibracije su nepodnosljive na snimku...
Jedan od razloga zasto sam rekao da odmah kupite jos 1, nikad se ne zna sta moze da se desi, a EMS slanje ove rucice je kao ceo nov sa transmiterom... pa je opcija ili odmah kupovina jos jednog, ili cekanje delova 15ak dana...
dzoni:
Da li postoji nacin da isprobam da nije jos neki motor u pitanju?
Ovo sam nekako "zakrpio", narucio rezervnu ruku, sad se razmisljam da narucim jos 3 motora ali ih nemaju na stanju...
Podmazao sam sve malo, ali problem i dalje postoji... malo se drzi normalno, i onda sam od sebe odluci da je vreme malo da se podigne ili spusti... a kao da se cuje "cvilenje" dok leti...
Postoje lezajevi da se nabave takodje za ove motorcice, ali sumnjam da umem sam da ih zamenim, precnik mu je 0.5-0.7cm mozda.
Da li nesto drugo moze da bude jos uzrok ovog ponasanja??
Razmisljam da (kao sto je trebalo odmah) kad stigne ruka, ako ne bude resilo probleme, narucim jos jedan bez stanice, a ovaj koristim za delove... isplativije nego narucivanje delova zasebno...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version