Main Menu

Gabor

Started by Gabor, December 12, 2008, 08:43:04 PM

Previous topic - Next topic

tibeteagle

Bravo Gabore! Lepo si ga leteo, kao da ga već odavno letiš. Komandovao si ga precizno od poletanja do sletanja, podjednako visoko i nisko, uvek sa lepim zaokretima i blagim akrobacijama sa potpunim samopouzdanjem. Nijedanput nisi preletao iznad svoje glave pa ni ostalih prisutnih. To je primer odgovornog i disciplinovanog pilota. U svetu gde se to radi slučajno ili namerno na aerodromu, odmah sledi diskvalifikacija od supervizora, bilo da je vikend letenje ili takmičenje u bilo kojoj RC kategoriji.
Zapravo ja nikada nisam sumnjao u tebe vezano za letenje ovog modela, a ni u ovaj odlično konstruisan, ištampan i sastavljen model. Bez obzira, pohvala ti sleduje od mene, jer daješ primer dobrog i odgovornog RC pilota. Da si i hrabar, već si dovoljno dokazao u RC kombatu.
Pohvala i za kameramanku za dobre snimke!

(pijemo)

tibeteagle

Od vremena 22:00 reportaža RTS-a sa Gaborom.  :jaki:

https://youtu.be/DLlvy01XFRg?t=22m

(pijemo)

alzo

:)aplauz (pijemo)

trivajuve

Fantomov Pilatus?

rajevic

BRAVO GABORE  (<--)  (res)

Gabor

Hvala, da, Nedeljkov Pilatus

Gabor

Kao i za 5 godina, tako i za 10 godina u modelarstvu, kolega Balaz me opet nacrtao

rajker

:)aplauz (res) :)aplauz
Nije sramota učiti !!!

Gabor

Pošto za sad odustajem od usluznih radova, ostaje više vremena za sebe, na svoje modele. Tako sam uspeo da pre par dana nakon dve godine opet poletim P-47 Thunderbolt,

da nastavim radove na malom Corsair-u

U međuvremenu je pala i po koja trgovina...

Neki modeli su odleteli iz flote, a neki su doleteli. Jedan od tih je model Dual Ace

zatim Piper i Pilatus

a da ne zaboravimo ni Ultimate

U međuvremenu ne izostaje ni odrzavanje modela koji su u letnom stanju. Kao ni do sada, nama nikad nije dosadno...

stevapn

Gabor

Već duze vreme je kod mene, ali sad je već i u voznom stanju   ;namig

Kyosho Scorpion XXL 1/7

Jako lepo ide, baš sam zadovoljan

Gabor

Novi mališan u floti

Detaljno o modelu mozete čitati na sledećem linku: http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,16345.0.html

stevapn

Čovek koji ne priča puno, pravi i leti!!! BRAVO!!!  ()-()

Gabor

@stevapn, od puno priče i filozofiranja nema ništa... Treba gurati radove, modele i na neki način povećati zainteresovanost ljudi prema modelarstvu, RC priči. Mada uvek se nađe po koji biser, ko pokušava da nas spreči u tome, ili pokušava da rasturi dobro raspolozenje, ali ne damo se  :jaki: