Main Menu

imali neko iskustva sa ovim kontrolerima

Started by sova, January 21, 2016, 03:45:41 PM

Previous topic - Next topic

sova

ex pseudonijum: sova

sova

Zar niko nikad nije koristio neku elektroniku za stabilizaciju aviona????  mmmm mmmm mmmm mmmm. Bar da napise neko nevaljaju ti ove  tvoje koje predlazes ja sam koristio ovu....????
ex pseudonijum: sova

firebird

Sovo druže, nisam koristio ni jednu od ovih što si pitao , pa ne mogu da ti dam komentar. Ali već 2 god. koristim orange RX3S sa integrisanim dsm2, http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__31586__OrangeRX_RX3S_3_Axis_Flight_Stabilizer_w_DSM2_Compatible_6CH_2_4Ghz_Receiver.html

Koristim ih uglavnom na stiroporcima od 80cm, mustang i pinkstik, jer sam želeo da njima letim i po jačem vetru. E sad ono što sam primetio je promena u odgovoru modela na komande kad se akrivira stab. ,  kao da postane lenj, umiri se on, nije vrcav i model reaguje sa većom inercjom. Na pinkstiku je lepo održavao pravac i nagib u toku leta, bukvalno sam ga sletao pred noge, na mustangu se razlika u stabilnosti ne primećuje toliko ali ovo usporenje reagovanja na komande je veće, kao da si uključio D/R 30 i expo na 80%.
E sad ako ti nešto znači ovo iskustvo biće mi drago, ako te još nešto zanima pitaj.  ()-()

mkrle

Slazem se sa firebird

Video spravu kod drugara na delu, radi posao opasno dobro