Preporučio bih ti da taj mobius koji snima postaviš pod nekim uglom tako da kamera gleda gore ako već hoćeš da dobiješ kvalitetne snimke letenja sa kopterom jer ovako kada mu dodaš pun gas i kreneš u jurnjavu na primer prema napred vidi se samo trava. Takođe i FPV kamera bi trebala da bude pod istim uglom kako bi video gde ltiš. Jeste malo nezgodno za sletanje ali navićićeš se.
Takođe savet moj je da razmiliš o ovome.
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,14382.0.html
Strašna stvarčica koja štedi žičurine kojekakve
Pa ovako
1 Za sada ne planiram da letim FPV,ni nemam da izdvojim toliko para za kompletan set.Mozda ti omaklo ali ovo nije FPV let,nit imam FPV kameru,mada bi mogo da postavim drugi mobius pod drugim uglom.
2 Kacim kameru samo zato da posle proverim kako sam leteo.
3 Sto se tice ugla, ako bi hteo samo da snimam okolinu onda bi iso polako a i nagib bi bio manji.A kad bolje razmislim za takve kvalitetne snimke ,,,trebao bi da se obratim GIZMO pa da uzmem neku stvarcicu od 1000 i kusur Evrica
4 Snimak sa kamere sam samo postavio da vide ljudi kakav kvalitet daje pri jurnjavi.
5 Kamera mi posluzila da izbalansiram (trimujem)zmr sa kamerom i sa baterijom zajedno
6 I ako budem nabavio kasnije FPV cisto sumnjam da cu da pravim kvalitetne snimke sa onboard kamere.Kako sam primetio dosta vibracije daje ovaj ZMR frame cak i sa gumicama.
7 Hvala za savet,ali kazem ovo je samo vezba,vezba,vezba.