Main Menu

Becej snimci by Rajker

Started by rajker, May 16, 2013, 11:53:46 PM

Previous topic - Next topic

rajker

Quote from: marko.jovanovic on September 17, 2015, 09:36:17 PM
Pa vidi po nekim performansama koje sam ja video na netu i gledao kako ljudi lete za taj model nebi trebalo da ti treba pista nego ga samo malo fićneš iz ruke, Može da se desi da sam izleti bez guranja i bacanja.
Probaj to na nekom sojinom p0lju dok još nisu ovršili! ;namig
Nego jel kod Zajka pazareno?
Ma bice leta uskoro,strpite se.Da kod Zajka je uzeto !
Nije sramota učiti !!!

rajker

;namig dok napolju pada kisa ,pao jedan test sa velikom baterijom  mmmm

https://www.youtube.com/watch?v=PcLTLnUlbRs
Nije sramota učiti !!!

rajker

;namig Konacno gotov i ovaj model ,,,malo sporije sastavljanje ,ali sad je vec gotovo :

https://www.youtube.com/watch?v=mYNphRwEPDc

Nije sramota učiti !!!

rajker

Nije sramota učiti !!!

marko.jovanovic

Danas kada sam se vozao po Sremu radi posla mealo malo pa su listovi kukuruza i prašina leteli unaokolo.
Termike je bar po celom Sremu bilo koliko ti vojla, ko je iskoristio taj se naleteo.
The ground is the limit (or a water)

rajevic

Bravo @Rajker vidim da si uštimovao jedrilicu i da ganjaš sopstveni rekord. Samo napred  ()-()  (<--)

rajker

Quote from: rajevic on September 24, 2015, 08:34:59 AM
Bravo @Rajker vidim da si uštimovao jedrilicu i da ganjaš sopstveni rekord. Samo napred  ()-()  (<--)
Hvala hvala  (res)
Nije sramota učiti !!!

rajker

Nije sramota učiti !!!

firebird

Izgleda veoma lepo i poslušno.  :mhm

alzo

rajevic

@rajker svaka čast probaš sve vrste letenja 3D je dosta zahtevan ali verujem da to tebi neće predstavljati problem. Uživaj u modelu  (res)

rajker

Quote from: firebird on September 26, 2015, 11:37:35 PM
Izgleda veoma lepo i poslušno.  :mhm
Pa probam ga sledeci put umiriti jos malo vise na expo,ovakvo reagovanje na komande za pocetak ucenja meni mnogo, mada i sad imam 40% expoa.Moram jos nesto da isprobam na simulatoru(s nekim slicnim avionom ),,,,sta mi vise pase za prste,,,dal sa ili bez expo  mmmm
Nije sramota učiti !!!

rajker

Nije sramota učiti !!!

firebird

Nije samo expo, smanji hodove servoa na D/R, jedno 60-65% za početak.

rajker

Quote from: rajevic on September 27, 2015, 11:51:33 AM
@rajker svaka čast probaš sve vrste letenja 3D je dosta zahtevan ali verujem da to tebi neće predstavljati problem. Uživaj u modelu  (res)
Pa trudicu se sto bolje da savladam i ovu varijantu letenja.Zasad mi malo smeta vertikalac. Tako je napravljen i mekan (i posle ubacivanja sipke ,koje nije bilo u semi ) da se krivi pri letu pa ako se hoce leteti recimo u nozu,maltene i ne trebam mrdati sa vertikalcem jer toliko se iskrivi od samog strujanja vazduha da je to dovoljno,,,,ali kod ostalih manevara smeta.Recimo u normalnom pravom letu ako duva sa strane,,,odo ja u tu stranu hteo ne hteo.Znam to su vec samo male nijanse koje se mogu korigovati pri letu (zato i sluze te palice na daljincu),,,a i nije ovo kompozit ili balza pa da to stoji cvrsto u pravcu.U svakom slucaju koliko para kosta model,,,,sasvim lepo leti,sa mojim skromnim znanjem  ;namig
Nije sramota učiti !!!