Main Menu

Lepak za elapor

Started by brainstorm, December 16, 2008, 11:18:40 AM

Previous topic - Next topic

MEPHISTO

Тешко је даÑ,и конкреÑ,ан савеÑ, јер не знам шÑ,а Ñ...оћеш да урадиш. Обичан ЦА лепак пролази кроз ЕПП као кроз сиÑ,о и разлива се где год сÑ,игне. Ð"ел можеш боље да конÑ,ролишеш, мада се и он разлива, нарочиÑ,о када сÑ,иснеш површине које лепиш. У сваком случају залепљена површина буде већа од површине коју покрива лепак - дакле под приÑ,иском лепак се рашири како површински Ñ,ако и у дубину ЕПП.

ПредпосÑ,ављам да се лепљење већиÑ... површина може посÑ,ићи Ñ,ачкасÑ,им наношењем (удаљеносÑ, Ñ,ачкица је сÑ,вар пробе и осећаја) и накнадним приÑ,иском по целој површини. ТакоÑ'е Ñ,реба размоÑ,риÑ,и могућносÑ, да се велике површине не лепе од једном него део по део, због боље конÑ,роле.

Ð'ило би лепо чуÑ,и и још нечије искусÑ,во по овом пиÑ,ању!

bane

Imam neku kinesku igracku na kojoj sam pomalo ucijo da letim "FAST" on je od elapora i sve sto sam na njemu lepijo
lepijo sam sa silikonskim pistoljem i stapicima sa pijaca i dobijo pristojne spojeve.Koliko vidim niko to jos nije probao pa preporucujem da bar probate pa sudite sami.

shelle

Dobro drugari ako mozete da kazete gde ima da se kupi cijanofiks gusti (gel)

Ja sam dobavio model od elapora pa...ako mi bude zatrebao...

Pozzz

Shelle

sasa

Zdravo sele druze nije valjda da vec treba lepak ali boze moj sta je tu je .Super lepak gel henkelov sam danas kupio u maksiju ali ima ga svugde pa i na trafikama ali trazi iskljucivo henkelov jer je stvarno dobar.
Pozdrav od SASE iz Krusevca
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

shelle

Quote from: sasa on April 04, 2009, 03:53:53 PM
Zdravo sele druze nije valjda da vec treba lepak ali boze moj sta je tu je .Super lepak gel henkelov sam danas kupio u maksiju ali ima ga svugde pa i na trafikama ali trazi iskljucivo henkelov jer je stvarno dobar.
Pozdrav od SASE iz Krusevca

O Sale prijatelju, cuti da ne cuje zlo ne treba mi jos, nego hocu samo da budem sprema u zlu netrebalo. Ako bude srece, sutra idem na poljanu...nadam se da nece ..znas veccc

(work)

goti

Sinoc sam bio u novootvorenoj radnji "Hiper Cort", iza pumpe "Zmaj" na autoputu. Radnja je otvorena 6. februara i ima solidan asortiman UHU lepkova. Evo slike:

glavaxy

jelk ima uhu poor lepka tamo

IvanGrozni

Ima ceo program UHU lepkova. Danas sam kupio UHU por i cena je nepunih 320 dinara. I

Imaju i uhu plastik, uhu modelar, baš dosta.