RC MULTIKOPTERI > OPREMA ZA MULTIKOPTERE
Naza m lite
srxul:
Hvala cakra na savjetu
djordjevicaca:
Pozdrav ljudi,
Trenutno na quad-u imam HK KK2.1 HC i planiram da ga zamenim Nazom. Pogledao sam ponudu naših šopova i našao na RC Srbija combo sa GPS-om. Međutim, slike proizvoda koje su tamo date se razlikuju od slika na DJI sajtu. Na DJI sajtu postoji dodatni LED modul, a na RcSrbija je LED integrisan sa BEC-om. Takođe s e i kutija razlikuje. Da li su u pitanju stara i nova verzija? Da li ste vi uzimali Nazu kod nas ili preko?
Pokušavam da pohvatam sve konce pre kupovine, pa bih vas zamolio za pomoć.
Dakyle:
Naza M Lite je Naza M Lite, najbolje da kontaktiras Vladu iz RC Srbije i on ce ti reci sta je po sredi. Licno mislim da Vlada nije promenio slike prilikom azuriranja sajta jer u naslovu stoji da je Module NAZA-M LITE with GPS+BEC+LED Combo,
sto definitivno ukljucuje i led diodu posebno izdvojenu kao kod Naze V2. Kontaktiraj Rc Srbiju ili Vladu licno i dobices sve odgovore oko toga.
P.S. Ja sa licno u Rc Srbiji kupio i veoma sam zadovoljan uslugom koju pruza Rc Srbija, kupujem mnogo i u inostranstvu od renomiranih prodavaca i veruj mi da je saradnja sa RC Srbijom na visem nivou.
djordjevicaca:
Hvala na brzom odgovoru!
Nisi jedini koji mi hvali saradnju sa RC Srbijom, mnogi su mi rekli da je Vlada skroz OK lik, da hoće da pomogne i izađe u susret.
djordjevicaca:
Evo konačnog odgovora za svakoga ko je možda (kao ja) imao dilemu oko slika za Nazu Lite, na gore pomenutom sajtu:
Čovek mi je objasnio da su slike stare, a sa fotografije se vidi da šalju aktuelni model.
Inače, svi koji ga hvalite ste potpuno u pravu - čovek je više nego prijatan i ljubazan, a o tome da izlazi u susret stvarno nemam reči!!! (res)
P.S Neke podatke na vizit karti sam senčio - da ne bude da reklamiram nekoga :)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version