RC MULTIKOPTERI > OPREMA ZA MULTIKOPTERE
Naza m lite
IVAN3D:
A sa GPS-om 169$ :)aplauz
askic:
Hmmm, moraću i ja nabaviti jednu polovnu, pa da probam konačno i to M-Lite čudo :-)
srxul:
Pozdrav svima I ja imam Nazu m lite uzetu kod vlada u rc srbija I sa njom sam prezadovoljan I radi I slusa odlicno cak sam gasio I stanicu u gps modu I quad lebdi u mjesti I u zadatoj visini bez problema .koristim nazu par mjeseci I odlicno se pokazala
drjack:
Moja NAZA LITE takodje radi perfektno do sada mnogo letova bez greske u svim modovima.
Jedno pitanje: Da li postoji mogućnost brisanja-resetovanja upamćene pozicije, nakon leta kada se npr. pomerim par kilometara dalje i opet je ukljucim, znaci unutar 10-15min. Ona odmah popali zelene lampice kao da je našla satelit, pa verujem da je ustvari zapamtila predhodnu poziciju.
Ukoliko ne postoji nacin . koliko vremena drži upamćenu staru poziciju? Setovao sam je da se u safe modu vrati na pocetnu poziciju i sleti.
srxul:
koliko ja znam da gps uvjek trazi novu startnu poziciju i mislim da ne pamti prethodne kordinate,na primer aktiviro si nazu i pohvato satelite npr u beogradu a imas snimanje u pazovi zamisli utekne ti letilica kuci i ne zavrsis snimaje :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version