RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

potrebni delovi e-sky cp3

(1/3) > >>

tchivi:
pozdrav svima,
nov sam pa ne mogu jos koristiti sve rubrike foruma, te sam malo zloupotrebio ovu temu kao pomoc za nabavu delova za heli koji je nekim slucajem stigao do mene, ali malo pokvaren.
delovi koji su mi potrebni su 3 u 1 kontroler  no.002496 i jedan servo no.000155
nadam se da neko ovde ima mozda ove delove nove ili polovne a da ih zeli prodati, ostalo mi je ispravno i funkcionise. Hvala svima unapred, Alexandar

sova:
prodavnica u novom sadu extrem rc toys ima sve potrebne delove za esky!mozes poruciti i preko interneta pa da ti posalju brzom poztom,pozz

tchivi:
joj......u ns imaju za cp3 samo servo i sve ostalo se ne zna kada ce biti.....a meni treba i kontroler i 1 servo i repni motor od krupnih stvari potrebnih za let, a voleo bih da promenim i par ne tako bitnih plastikica......mso sam da ne cekam strane sajt-ove i narucivanje jer mozda neko ovde ima taj heli ili delove za njega pa mi to izgleda malo brze ali izgleda da taj cp3 i nije ovde bas tako omiljen, tj.nije bas neka laka zabava leteti sa njim......dosta je slozen i nezan

gkljajic:
Ja sam narucivao neke delove za cp3 sa Amazona, stiglo mi za 7 dana tako da nije toliko strasno.

tchivi:
...evo sad sam se dogovorio sa nasim kolegom ovde sa foruma i od njega uzeo njegov cp3 sa kojim nikada nije uspeo da leti, pa cu da vidim da od njegovog i mog napravim nesto( ili nista!).....ako nista bar ce biti zabava sklapanje i stelovanje......
...hvala momcima za adrese i strane sajtove, probacu od ova dva nesto da napravim, ako nista bar ce biti delova za kolege, a onda mora raditi amazon ili hk ili ebay.....
...od svih lepih stvari na svetu ja sam bas uzeo ovaj cp3 da popravljam...a on tesko leti i kad je nov...hahaha...javljam sta sam uradio, sutra mi stize paket pa do uvece pisem...pozdrav i hvala svima za pomoc

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version