RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
X8 Okto NAZA
djbojan:
Jako sam se zagrejao da napravim Coax verziju quada, i srecom pa je naza podrzala u zadnjim verzijama firmwera ovaj tip letelice.
Leti jako lepo :mhm , odusevljen sam kako je mirna letelica, (:sok:) :)aplauz ()-()
samo cu uskoro preci na Wookong za svaki slucaj, naza je u skorije vreme imala problema sa nekim odletanjima....
Motori NTM 2830 900kv
props rctimer carbon 10x5 (graupner copies)
esc blueseries hk 30A
Frame Diy
r-xx:
Meni stigao frejm za okto narucen 06.04.2013, dobih ga pre par dana, i hocu da probam sve varijante.. Ma da sam uspeo krakatog talona da napravim u quad varijanti da leti savrseno, to jest da onako ogroman i krakat leti isto kao f-450 sho sam vitlao na skupu u Beogradu. Sklapacu ovih dana a imam i jedan slobodan wookong...
(pijemo) (pijemo)
cakra:
Elegantno resen motor mount :)...Al kutijasti profil je "mama" za experimentisanje :)aplauz
cev je 10x10 ? ili 14x14? Mislim da je ova druga..
Sad si i mene zarazio sa oktox verzijom...to jos nisam leteo-ni imao :hehe
(<--)
djbojan:
Aluminijum je lagan, lako se obradjuje i lako se nabavlja, nisam ja protiv carbona ali nije mi ni nesto prirastao k'srcu.
jedan info oko tezine letelice:
sa baterijom 4s 8000mah okto x je tezak 2710gr :)aplauz
Ivan Milenkovic:
Svaka čast stvarno je opasna mašina, i jako lepo rešen custom dizajn :)aplauz
Bojane, da li možemo da dobijemo neku okvirnu procenu frejma, šta je potrebno upustiti se u izgradnju? Koliko "izađe" materijal? Mene posebno interesuje jesi li sam pravio noge, i od čega su mount-ovi motora?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version