RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

X8 Okto NAZA

<< < (5/5)

djbojan:

--- Quote from: sova on December 14, 2013, 02:43:07 PM ---pa u cemu je onda fora sa tom konstrukcijom ako jede vise baterije i krace leti od obicne okte???
jer bal stabilnija od obicne???

--- End quote ---

Pa ne da je stabilan na vetru, nego nenormalno stabilan, ja sam se opet bio upalio da kupim s800, jos pogotovo sto je EVO model, i sto se dobija A2 u kit-u.
  Ali sam odlepio zbog cene baterija, i dalje su bolesno skupe, a ne mogu da imam 2 baterije po 10-12 minuta leta.

I jos pritom sto s800 ima problema na sve strane, mekane ruke, vibracije, tezak je, i onda moras i Zenmuse, koji je pritom skup koliko i s800, a da ne pricam o ludim totalnim otkazima komandi

Iskreno sad mi se ne daje lova za nesto vece od ovog X8, nema ni posla za sve nas koji letimo komercijalno...

fenix:
Sto se tice X8 konstrukcije jeste odlicna ali je prvenstveno namjenjena za  heavy lift kombinacije sa 6S baterijama tako ko nece Zenmuse da kači i neke teze kamere od GH2 ili GH3 nema potrebe za ovakvim konstrukcijama.Dokazano je da  vuce dosta struje a ko misli praviti kombinaciju sa 3S ili 4S neisplativa je ( akcenat dajem na trajanje leta).Vec je pisano o ovome na forumu tako da ko misli sklapati X8 nista ispod 6S jer samo ova kombinacija daje i potrebnu snagu i duže vrijme letenje (naravno dvije baterije povezane paralelno od 5800mAh ili jedna od 10000mAh).  (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version