RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

X8 Okto NAZA

<< < (4/5) > >>

fenix:
Odlicno Bojane  :)aplauz Bas me interesuje trajanje leta sa punim opterecenjem ,naravno i video sa ovim gimbalom,motori za gimbal su sa HK?Da te dugo sluzi  (pijemo)

banbo:
Bravo majstore, mora se priznati da si prilicno uporan :) Koji ti je ovo frame po redu 1234?  (res) Deluje lepo, samo malo sminke na kraju kad sve zavrsis i ima da izgleda ko fabriska sprava. Sta reci da dugo sluzi u ovom obliku, tj. da ga opet ne prepakujes ;) I daj neki snimak sa njega.

sova:
jel motor sto je stigao za trecu osu???mislim na ovaj sto direktor pregleda ambalazu??

djbojan:

--- Quote from: sova on December 08, 2013, 11:12:17 PM ---jel motor sto je stigao za trecu osu???mislim na ovaj sto direktor pregleda ambalazu??

--- End quote ---

Nece biti trece ose, jer mi je suvise komplikovano za letenje sa trecom osom, treba dva coveka da rade,

a to mi je u nekom narednom vremenu nepotrebno, i iskreno neisplativo, ili bolje reci nenaplativo  4e

Sto se tice vremena leta, nikako da zavrsim letelicu, imam mnogo drugog posla a i ici ce druga kombinacija baterija,

vec sam kupio 4s 5800mah,  po 2 komada u paraleli.  Ova zverka jede solidno struje, tako da je 10 minuta granica da se baterija od 10.000mah izduva do kraja.

A ja sam zacrtao da ispod 10 minuta necu da letim i snimam, to je osnovno vreme, inace mora biti 13-14 minuta da imam uvek rezervu vremena...

Uzeo sam ove baterije,hardcase,  mada ih dosad nigde nisam video, kod slovenca nema uopste od 5800 a i ove sto sam uzeo su 30gr teze od onih obicnih, a jos su pritom 4S2P   (:sok:)

http://www.ebay.de/itm/360668781415

slika nije validna, jer pise bezveze vrednost

sova:
pa u cemu je onda fora sa tom konstrukcijom ako jede vise baterije i krace leti od obicne okte???
jer bal stabilnija od obicne???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version