RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

IMAC 2013

<< < (8/10) > >>

Gatti.Gatozza:
Eto, mora neko da bude i zadnji na tabeli :) Veljka kao poslednjeg ne računam, jer je leteo samo jedan turnus.
Očekivalo se da će Gabor biti mnogo bolji nego prošle godine, prosto, čovek je na livadi svakih par dana i prilikom svakog izlaska on izleti po jedan basic, pa rezultat ne može da izostane. Coka je izleteo kao da je robot, nema šta da se priča.
Vežbanje na simulatoru nije dovoljno, mora da se vežba na livadi, eto mog primera. Basic sam prvi put uživo pokušao da izletim pred sudijama, i to nije ličilo ni na šta. Čak sam u pola prvog turnusa, kada me je vetar oduvao u Surčin, bio jako blizu da osustanem.
Hoću ovom prilikom da se zahvalim Miletu i njegovom smirenom karakteru, na ispomoći tokom letenja. Takođe, da se zahvalim Nataliji koja mi daje njen auto da idem na letenje  :)aplauz i koja me podržava u ovom hobiju. Nadam se da ću do sledeće godine moći da priuštim neki avion koji je barem po gabaritima približniji ostalim takmičarima. Do tada, probaću da avionom koji imam prilikom svakog (na žalost retkog) izlaska na livadu izletim po jedan Basic program pa da vidim da li će biti razlike sledećeg puta, a prijavljujem se već sad za sledeće takmičenje.

SloMi:
Nikola,

Sa jednim takmicenjem godisnje ne moze se mnogo vise ocekivati.
Ocigledno ce se vremenom izdvojiti mala grupa ljudi koji ce sve
izvoditi vrhunski, dok ce osta vecina uglavnom biti sa minimalnim
napretkom.

Neki vidniji napredak mogao bi se postici kada bi se odrzavali kratki
kursevi u gradu sa objasnjenjima figura, komandama krilcima,
ilustracijama, videima, i komentarima, i to prakticno izvodilo na
livadi, ali tu dolazi ono "Koliko para toliko muzike..." Nisu svi ni
toliko imucni, ni toliko spremni, da odvajaju i novoc i vreme za
ovakve stvari.

Ali mozda postoje i drugi nacini, samo ih ja ne vidim...
Ovo sve sto sam napisao nije kritika vec moj pokusaj da
pomognem ....

Pozdrav, Slobodan

Anakin:

--- Quote from: SABURO on October 07, 2013, 01:25:31 PM ---
Mile koji je takodje jako lepo leteo, nazalost bez treninga. Da je trenirao mogao je daleko bolje da prodje.

--- End quote ---

Priča se da mu je Dule čitao program u nazad...  :big smile

tibeteagle:
Čestitam svima na dobrim rezultatima i na lepom RC druženju.  :)aplauz Sve je više dobrih RC pilota i modela.  (thumb)

r-xx:

Ja sam morao da grbachim ceo dan, nisam mogao da se izvucem, subote su meni sve radne.. Zhao mi je sto nisam video svoje drage drugare, al sta je tu je, opstanak...

Obecavam da se ovo vise nece ponoviti, i chestitam svima !!!                            (pijemo) (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version