Igore hvala za dokumenta koja si mi poslao i sto si se javio sa tvojim iskustvom, podelicu ih ovde na forumu kada budem spremio sve za novi topic. Trenutno nemam vremena, a do narednog takmicenja ima vremena.
Ok, svesno sam prenaglio sa svojim pisanjem, zelja mi je bila da skrenem paznju na to da je bilo odrzano
takmicenje i probudim inat u takmicarima da zele dalje i vise.. Znam da to zavisi od mnogih stvari i da je to individualna stvar, tj pojedinca.
Kao jedan od sudija, uvideo sam greske u letenju i to cu lepo izloziti u tom novom topic-u kada sve pripremim, ne po imenima ko je gde gresio, vec koje su najcesce greske koje su se pravile. Neke sam hvalio u prethodnim postovima, a nekima davao sugestije i ukazivao na propuste. To nije moj deo u ovom hobiju, sigurno ne kao sudija u toku takmicenja da to govorim...to sami treba da uocite, a rezultat je takav kakav jeste i sa sigurnoscu kazem da je tacan jer se sve lepo vidi po rezultatima u turnusima, a pogotovo u pojedinacnim ocenama za figure koje i daju konacan skor po turnusima... troje sudija je bilo, tako da niko nije mogao da favorizuje nikoga i da namesta rezultate i sl...
Ovo je hobi, i iza svega ovoga stoji zezanje i drzuenje sto je najvaznije i bilo je odlicno zezanje i druzenje i siguran sam da ce tako biti i u buduce. Zao mi je ako sam shvacen drugacije, samo ne zelim da se u prvi plan izdvajaju negativne stvari, a da se pozitivne stvari zaobilaze. Dobro cemo razmisliti o sledecoj godini i u saglasnosti sa vama naci adekvatan program/e.