Main Menu

brend nju fantom

Started by r-xx, November 08, 2013, 07:55:13 AM

Previous topic - Next topic

r-xx

Ja sam stari shoping-holichar i naravno nisam mogao da odolim posebno sta se sve dobije za 200...

Zhiveo nam nash dzangrizavi boss!!!!     (pijemo) (pijemo)   

Ovo ima sklapam mesec dana a izgleda mi samo to i ide, ima postanem sklop-master..       :hehe

IVAN3D

Mlogo lep model....
Svaka cast doktore!
()-()
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

sova

doco pa gde ces to staviti kad sklopis  :_D :_D :_D :_D i ovako nema s mesta u .....  ovo je ludnica (<--) (<--) (<--)
ex pseudonijum: sova

r-xx

Potajno se nadam da cu uspeti neshto da prodam od stare avijacije za neke smeshne pare..    :_D

Ovaj F-4 je toliko lepo uradjen, trup je od stakla, krila od balze, spojevi karbonski, u pitanju je model prilichno veliki i zahteva mocan elektro setap, fen mora da ide nov sa motorom.. Kad ga sklopim okachitju neku sliku...

(pijemo) (pijemo)

Vaci

Ne znam koliko je veliki, ali tako je lepo uradjen da mi 200 ne izgleda mnogo. Ima li neki link odakle je uzet? Puno dobre zabave ti zelim :)

r-xx

Regularna cena mu je 370 e, go ko pishtolj, bez ichega, no nash SferiF ima ludachke popuste i nije previshe halapljiv,  kutijetina je nenormalno velika, pa proci carinu, javi se Rc Mishkovicu on ti je generalni uvoznik i faca nad facama..

(fiu) (fiu) (fiu)                    (<--) (<--) (<--)   

zajko

RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

magic

Pojavili su se tockovi sa elektro kocnicama, padobrani su prevazidjeni :).

poz
Veljko

zajko

To je investicija kao da pravi ABARTH … po kom principu rade eleketro kocnice !? magnetno polje  mmmm
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

Sava

:_D Moj doco biće "Dr`ž vraže čivije"  (yay)
ex pseudonijum: licider

magic

Quote from: zajko on November 10, 2013, 12:00:27 PM
To je investicija kao da pravi ABARTH … po kom principu rade eleketro kocnice !? magnetno polje  mmmm

Nije Abarth, jer je tu dobri stari HK

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__46035__Dr_MadThrust_2_75_34_69_5mm_Main_Wheels_with_Electro_Magnetic_Braking_System_2pc_.html

imaju jos i za tockove od 75.5mm, 81.5mm i 88.5mm.

Mlogo dobra stvar, i ja sam sacnuo.

poz
Veljko

r-xx

Ovi tochkovi nisu bash lagani, za elektro setap bitan je svaki gram, no oleshice nega chicha u
   zaikovachi enivej, na jedinom rc-jet aerodromu u drzhavi danskoj, gde smeju da pristupe samo
   ozbiljni licencirani mastersi..     :_D

(pijemo) (pijemo)