RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Modelarska sezona u Novom Sadu 2014.

<< < (4/13) > >>

banbo:
E kad comek moze da uziva i to u pratnji svoje dragr  :)aplauz   (<--)

Rale:
Da, stvarno je divno biti u drustvu drage osobe  :-*
I juce smo bili na letenju. Obisli smo istocne obronke Fruske gore.
Vreme je bilo idealno. Samo moj model i pticurine u vazduhu.

Pozdrav, Rale

batans:
                         I evo posle mogo vremna raport sa Ceneja. Ma pauza je bila samo ovde na forumu a aktinosti nisu izostajale. Letelo se, nesto se i lomilo, putovanja za Budimpestu po opremu i nove modele, imamo i prinovu, Bogdan, novosadski advokat sa novom "Betom 1400".
                         Juce divan dan i mala dobro znana druzina na okupu.   

Sve sami veterani, Milos Raletic-Rale, Julije Edelinski, Vladimir Novta i Bata Stepanovic (iza fotoaparata)

Rale u punom zamahu

Julijeva prinova, Alfa 450, sjajan tenazni visokokriac.

Srecni vlasnik

guzva

sjajan Mutiplexov Funcopter, tek iznesen da vidi Cenej ali zbog nastale guzve u hangaru
          izlaze se prodaji.

Slika jucerasnjeg druzenja je lepa ali ne i nesto vesela. Opet nas je malo. Tesko da nas ima koliko prstiju na obe ruke. Ono sto se moze cuti ili su motori modela ili kasljucanje i nejako dovikivanje. Decijih, mladjih glasova, ma toga opet nema. A cini mi se da ih bese jos koliko proslog leta.

Svima na forumu puno pozdrava od druzine sa slike.

rajker:
 :)aplauz :)aplauz :)aplauz Siguran sam da ste se lepo druzili !

Nenad Miklusev:

3 min 23 sekunde probranog materijala od 20 minuta snimka, koliko je trajao i let, vetar, severozapadni, oko 3 m/s, nadmorska visina 224m.
Jedrilica Tiha jeza v.4.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version