RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona u Novom Sadu 2014.
SABURO:
Sjajno. Steta sto nemam nesto blize od Fruske Gore za Slope Soaring :)aplauz
Gatti.Gatozza:
Da li ima zainteresovanih da odemo grupno u toku sledeće nedelje?
Nenad Miklusev:
Ima lokacija, naokolo, Titelski Breg, Vrsacki breg, Kod Beske, na Fruskoj nekoliko mesta, ali sve zavisi od vetra. Ako nije iz pravog smera, ostaje samo termicko, kao na bilo kojoj livadi.
Za Juzno od BG, nisam istrazivao, ali ako su kod Pinosave leteli jos 1926-27, treba ispitati terene ili se konsultovati sa Free Flyerima na http://boca55.proboards.com/thread/15/f1e
Oni su vec prepesacili pola Srbije.
banbo:
--- Quote from: Gatti.Gatozza on June 11, 2014, 08:10:47 AM ---Da li ima zainteresovanih da odemo grupno u toku sledeće nedelje?
--- End quote ---
Evo ja mogu da potvrdim u utorak moje prisustvo.
banek:
Zdravo svima!
Evo vec nekoliko meseci letim sa mojim prvim modelom, jedrilicom Parkzone Radian i jednostavno uzivam u letenju. Cak sam se osmelio da napisem prvi post na ovom forumu. Da li se fanovi RC letenja mogu negde naci, sresti i upoznati? Ima li u skorije vreme neko grupno letenje ili nesto slicno?
Moj "aerodrom" :) se nalazi na Avijaticarskom naselju tj, na pokosenom delu livade pored prelepog drvoreda u koji sam redovno zakucavao model ali na kraju uvezbao precizno letenje doduse jedrilicom :))) Ponekad letim na bulevaru Evrope kod skole Svetozar Markovic Toza. Priznajem da se puno ljudi okupi da gleda letenje a neki nesto i pitaju.
Medjutim voleo bih da upoznam i vas koji letite.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version