Repni rotor radi nekontrolisano

Started by sasa, March 21, 2014, 07:24:54 PM

Previous topic - Next topic

sova

Sad kad se zna sta imas mnogo je lakse,kod mene na stanici (esky 4Ch ) trimeri stoje svi u sredini osim trimera gasa on je skroz dole,mada sam vidjao stanice gde i trimer gasa stoji u sredini pa nije na odmet malo experimentisati dok ne dodjes do zeljenog rezultata!
ex pseudonijum: sova

sasa

Quote from: sova on March 26, 2014, 07:19:16 PM
???

glavni rotor (osovina proklizavanje pa nema pun broj obrtaja )

po meni ostaje mehanika pretresi ti to

I to sam procesljao i sve je uredu.
Mislim da je ipak neka elektronika u pitanju,jer repni motor cas dobije pun obrtaj ,cas normalan a desi se da ga i nacisto ugasi.Steta,bas lepa stvarcica za zezanje.No,leto je   (yay) ,pa ce mo sa drugim modelima na livadu da  (<--)  a do zime cu naruciti drugi verovatno.
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

firebird

Pa po ovome zadnjem sto si rekao, kao da je problem u izlaznom fetu za pogon motorica. Prekontrolisi stampanu plocicu tu oko njega, proveri da nema "hladnih lemova".  Ako imas nekog u blizini da duvaljkom predje po plocici, npr nekog servisera mob.telefona...

sasa

BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

firebird

prati kablice od repnog motora gde su zalemljeni na plocicu. jedan kablic je diirektno vezan za +  a drugi za izlaznu nozicu feta , ovo bez problema mozes da utvrdis unimerom.  Uzmi neku lupu i uz dobro svetlo pogledaj taj deo stampe.
Evo da ti jos olaksam, kad skines kabinu i pogledas plocicu u donjem desnom uglu gde pise M1 nalazi se sklop za pogon repnog motora. Dobro pregledaj u tom delu da nema lose zalemljenih tacaka na komponentama.

banbo

Evo da i ja malo omognem, nasao sam ovog lika koji je to lepo snimio

http://youtu.be/iwSckPzXKvc
Make things as simple as possible, but not simpler.