aero miting trstenik

Started by dejan_ts, August 18, 2014, 07:46:05 AM

Previous topic - Next topic

Daky

Perfekttt, prosto odusevljen! Steta sto nisam imao mogucnosti da dodjem, ali sledece godine Boze zdravlje, pa da dodjem i ja da letimo malo!  (<--) Inace ovo je slika kad sam bio sa caletom na nekom moto skupu pa svratili da slikamo masine.. :)
Dalibor Daky Ilić

shimano

hteo sam da postvim slike al nece.

Daky

Zeza nesto, al ce da oce.. :D  (pijemo)
Dalibor Daky Ilić

shimano

nesto i od mene

banbo

Fino drustvance, a jos finiji modeli.  :)aplauz Nadam se da cu poceti i ja da dolazim ns skupove od sledece godine a do tada  (work) (<--) (<--a,
Make things as simple as possible, but not simpler.

Daky

Dalibor Daky Ilić

dejan_ts

Da  zaboravim, Saletu veliki pozdrav od ak Trstenik i da nije bilo onoog dima i njegovih akro figura aero miting bi propao

Daky

Imam samo jedno pitanjee, jel nije bilo padova aviona ili slicno na aeromitingu? :D
Dalibor Daky Ilić

banbo

Quote from: Smeker on September 25, 2014, 05:49:05 PM
Imam samo jedno pitanjee, jel nije bilo padova aviona ili slicno na aeromitingu? :D

To se nikad ne pita, kao ni ribara gde je posao  (nene)
Make things as simple as possible, but not simpler.

sasa

Quote from: dejan_ts on September 25, 2014, 02:57:46 PM
Da  zaboravim, Saletu veliki pozdrav od ak Trstenik i da nije bilo onoog dima i njegovih akro figura aero miting bi propao

HVALA  (pijemo)
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

tataBulik

ODLIČAN SKUP MOMCI  (res)

Imali ste sreće sa vremenom, kao i mi u Nikšiću!!! Jutarnja kiša, čisto da rastjera posjetioce, a zatim sunce tokom čitavog skupa!!!

(pijemo)

Daky

Heheh, nije da bas zelim za znam, nego me cisto onako zanimalo, naravno da uvek zelim da se to ne desi ali ipak se desava.. :'( :-) :-)
Dalibor Daky Ilić