RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Talon hexacopter

<< < (5/12) > >>

kole_niš:
Veruj, nisu me jednom popreko gledali, kad sam objašnjavao šta mi treba "ono za ono" isl  ") al valjda je ovo T račva za baštenska creva, za ostale stvari DoItYourself-nema dobro ili loše-samo različito.

Romeo:
Hehehe, bas tako. Hvala na predlogu. Sutra sam kuci pa se hvatam posla.  :big smile

Romeo:
Evo novih momenata :D
Bilo je dobrih letova i fotografija, kao na primer:

Medjutim danas sam bio snimao malo oko naselja i u jednom trenutku ziju cap i pade dole, sreca samo 6-7 metara.
Pogledam, rascvetalo se :D
Medjutim samo je ovo bila steta:

Imao sam 10x4.5 plasticne propelere iz rcsrbija i moja dijagnoza je to da je propeler pukao sam od sebe. Recite mi da li je to sansa i da su propeleri odgovorni za ovaj pad, to jest sada kad vec dosta sigurnije letim, ako bih uzeo carbonske koliko bih sigurniju letelicu imao?  (pijemo)
Inace sada letim sa 11" i mogu reci da dosta losije leti, ali ne mogu naci nikoga da prodaje trenutno 10. Ako neko ima nek se javi i takodje i dalje kupujem LANDING GEAR  (<--)

kole_niš:

--- Quote from: Romeo on July 03, 2014, 09:34:08 PM ---ali ne mogu naci nikoga da prodaje trenutno 10. Ako neko ima nek se javi

--- End quote ---

Imam ja ove 4 para.

Romeo:
Ajd samo neko da mi potvrdi da su ti propeleri plasticni krs i da je zato pala hexa :D
Koja cena, daj na pm.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version