RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
xaircraft superx
cakra:
Posto su me na bangoodu ispalili sa xaircraft ramom :)...nema na stanju...a nema ga vise ni na goodlockbuy-u...a nesto mi se ne daje 230eur za X650PRO varijantu-ioako je zaista extra ram...pazarih gimbal... ;)
Dys smart gimbal...3 ose...
Da budem iskren, iako je trecu osu dobro imati, Xaircraft superX nema to yaw cimanje kao recimo naza (ili ga je moja naza imala...) pa sam komotno mogao kupiti neki 2 axis gimbal... ;)
Kao sto negde na forumu rekoh-ovaj dys nije plug and play...jer sa default podesavanjima ne radi nikako-ili barem meni nije...
tako da sve to treba ponovo podesiti i kalibrisati-a tih podesavanja na netu ima milion primera-dobrih i losih :)
Gimbal sasvim lepo radi i na 3S i na 4S, ja ga pogonim sa 4S preko L2940-12...
Stock gumice sasvim korektno rade-iako izgledaju premekane...naravno za jello free video ipak treba poraditi na max. balansiranju elisa i sl. izvora vibracija.
Od rcsrbija sam dobio (za dzaba! HVALA :)aplauz ) one bele gumice od zenmusea...pa cu probati sa njima kako se ponasa gimbal, jedino se moraju razbusiti rupe na karbonskom drzacu jer su sire.
Navodno su mnogo bolje od fabrickih? videcemo...
I na kraju evo i kratki snimak...fabricke gumice, onda jos nisam odradio 6 point accel. kalibraciju...a i kabel od senzora mi je nakako bio predugacak...nije savrseno ali sam manje-vise zadovoljan...
Snimak nije procesurian ili stabilizovan...jedino je skinut fish eye...i kao sto biva lepsi je u originalo nego na tubetu ;)
banbo:
Za te pare to je extra sprava :) :)aplauz :)aplauz :)aplauz za snimak ;namig
mrburns:
Bravo Deeeeki :)aplauz :)aplauz :)aplauz (yay) (yay)
cakra:
Koji sam konj...hehe... :hehe pa i nije lose ispalo-posto sam danas skontao da sam sve vreme leteo sa obrnutom pitch osom??? :sljus
(orjentacija senzora)
Primetih da mi nesto cima pitch osa...pa rekoh da proverim sta se tu desava-spojim ga na racunar i... lol.
Stavio sam i one bele gumice od zenmusea...sta ga znam...gimbal cvrsce izgleda-al' radi isto... :)
Neki dan sam porucio i foxtech supreme lite 11x55 elise...cisto da vidim hoce li biti neke razlike izmedju njih i voljenog graupner e-prop 11x5.
(<--)
Saka:
Sad tek vidim ovaj snimak, svaka cast :-)
Hteo sam samo da napisem jos ti fale sunnysky motori (pijemo) :-)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version